Çocuklar Duymasın

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Taş fırın erkeği halûk, feminist Meltem ve light Selami gibi karakterlerin rol aldığı sitkom tarzı dizi. Zaman içinde evrim geçirse de hala yayında olan bir dizi.

Sağlam ekmek kapısı, 10 yıldır aynı konular, aynı jestler, aynı roller, izleyenler var.​

Ilk bölümlerini keyif alarak izledigim bir diziydi, sonra suyu cikti tabi.

Bakılırsa örnek alınacak bir diziydi. Ailenin çocuklar üzerinde ki gusel eğitim vesaire.
Bakış önemli tabii.

Burcu Esmersoy'un bir süre rol aldığı dizi ; o süre zarfında izlemiştim.

Eskiden sakızları vardı bunun, içinde çıkartmalar vardı, onların hepsini biriktirenlere bir şey veriyorlardı ama tabii tamamlayamadım. :p

Kısır bi konu etrafında dönüp duran , havucun evrim geçirdiği dizi..

Mutfakk kelimesiyle hafizalara kazinann bir başyapit
Tabi Simdki ev daha konforlu evmi dedim pardon triplex .:D

1-2 yıl Türk ailelerinin fenomen dizisi iken sonrasında her uzayan dizi gibi cılkı çıktı.
Havucuyla,feminist duygusuyla,taş fırın haluk ve personel müdürü meltemiyle,ligt selami ve dominant teyzesiyle güzeldi.

Yılların bitiremediği Türk dizisi.

ilk yılları güzeldide 10 yıl sonra yeniden neden başlattılar anlamadım .

İçerisindeki karakterler o kadar absürt ki anlamak mümkün değil dediğim dizidir. Beni en çok rahatsız eden fıs fıs İsmail denilen tacizci patron. Kadın personeline devamlı tacizde bulunan bir karakteri bu kadar sempatik göstermeye çalışmak nasıl bir şuursuzluktur anlamak mümkün değil. Bir de Haluk var ki bu adam kaba saba, sinirli ve anlayışsız bir insan. Siz ömrünüzde bu özelliklere sahip olup da satış ve pazarlama üzerine çalışan birini gördünüz mü?

Dün kü bölüm özet

Çaylar ve ergen youtuber

Bizler dizinin bittiğini kabul ettik, artık dizinin yapımcıları da bu durumu kabul etsin.

Geri