Çocukken Zenginlik Belirtisi Sanılan Olgular.

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Biz kola alamıyorduk mesela. diyeceksin ki saçmalama olum kola da içemiyorsan öl diye de , alamıyorduk evde beş kuruş yoktu bi ara. hah o zaman işte kola içen kişiler zengindi gözümde. kola lan içsen ne olur içmesen ne olur ? fakat ulaşamamak o kadar zor ki bu çocukluk kafamda zenginlik belirtisi olarak kalmıştır. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, yokluk göstermesin.

Yil: 1998 felan

çocukken zenginlik belirtisi sanılan olgular

Tatile gitmek.
Didimi dinlerdik arkadaşlardan hep sanki uzaya gitti Sjsjsj

markete gittiğinde kinder ve benzeri çikolataların aşırı pahalılığı
uzaktan kumandalı arabalar oyun konsolu olanlar vb

çocukluğumda böyle sanrılarım olmadı, dilediğimizi alabiliyorduk. benim için 20'li yaşlarımda özel dikim elbiselerdi, bir kaç defa diktirip kendi gazımı aldım, sonra endüstriyele geri döndüm..

Çocukluğumda, bana ulaşılamaz gelen ve zenginlerin alabileceği iki bilgisayar markası vardı. Bunlardan ikisi, HEWLETT PACKARD ve IBM bilgisayar sahibi olabilmekti.

Canım annem babam, Allah sizden bin kere razı olsun. Belki fakirdik ama gözümüz de aç değildi.

Ucaga binmek, Ozel okula gitmek. Hindistan cevizi, Ananas yemek filan bunlar cocuk gozuyle zenginlik belirtisi gelirdi bana hep.

Maymunlu elsi vaykiki görseli salmak için girmiştim bakın üstte paylaşılmış.

Elsi, Fransız bir olguydu eskiden ve hem kaliteli hem görece pahalıydı, statü sayılırdı tabii, doru.

O dönem sırf kırmızı pabuçlar için Gülcan olmak istemiştim sılaklığı bakar mısınız kjkhkhkhkh

Geri