Çoçukken yapılan en iğrenç şeyler

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Küçükken yaptığınız iğrençlikler oldu mu yoksa uslu bir çocuk muydunuz ? :D

Biz mesela sineklerin kanadını koparırdık böceklerle oynardık :D ben o zamanda iğrenirdim gerçi :p

Balkondan tükürürdük gelen geçene =) sonrada içeri kaçardık çok zevkliydi ama sonra öğrendim ki tükürmek aslında pis bişeymiş:D

Kedinin tekini lağıma atmıştık, hayvanın adı o günden sonra Cayfun olarak kalmıştı.. :D

sümüğümü sündürürdüm..

Yazdiklarinizi okudumda iğrenç olabilecek hiçbirsey yapmamisim cok masumum çok ;p

Küçükken arkadaşlarla iddaaya girerdim benim yaptıklarımı yapamazsınız diye. İşaret parmağımla burnumu karıştırıp hızlıca orta parmağımı ağzıma alır yapta göreyim derdim. Adamlarda bana inat burnuna soktukları parmakları ağızlarına götürürlerdi. İğrenç herifler :D

Küçükken arkadaşlarla iddaaya girerdim benim yaptıklarımı yapamazsınız diye. İşaret parmağımla burnumu karıştırıp hızlıca orta parmağımı ağzıma alır yapta göreyim derdim. Adamlarda bana inat burnuna soktukları parmakları ağızlarına götürürlerdi. İğrenç herifler :D

Çok iğrenç:pat:

sumuklu mendilimizi hediye paketi yapip yola atardik. INsanlar yerden aldiginda takip edip acmalarini izlerdik.

Evcilik oynarken baba olurdum. Benim için güzel ama anne için iğrenç geliyordu o zamanlar. :(

burnumu karıştırırdım
sümüğümü bazen koluma sürerdim
iğrençliğime sağlık

çayın içine peynir püskevit meyve ne bulursam koyardım.
Ve bunu 9 yaşına kadar yaptım. :(
Şimdi iğrenç geliyor ama o zaman çok tatlıydı.

hahaha ben zile basıp kaçardım, çok kısa bir dönem tabi bu :D

Yedigim herseyden cani cekmistir diye besledigim hayvanlara yedirip ölümlerine sebep olmak üzgünüm affedin beni özelliklede zorla sakizimi cignettigim muhabbet kusum :(

Çocukken yapılan hiçbir şey iğrenç değildi. Şimdi ne yalan söyleyeyim yemek yemediğim zaman anneannem sürekli “ağzının tadını bilse burnunun bokunu yer” diyordu ben de merak ettim yedim.

Geri