Çocukken neyi, ne sanardınız?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
Allah caminin içinde zannederdim. Tövbe haşa o yüzden her cami gördüğümde selam veriyordum. Bide ezanı melekler okuyor diye düşünürdüm sonra ne öğreneyim müezzin abilerimin marifetleriymiş dinlediklerim bcjfncncncncn çocukluk işte

Ben peygamber efendimizin mezarını kabenin içinde sanardım :s

Muzu ağaçtan değilde yerden yetişiyor sanıyordum

Otobüse öyle biletsiz binilebiliyor sanırdım.

Babamın eski bir radyosu vardı, sürekli onunla haberleri falan dinlerdi.
Haberleri sunan insanları babamın o radyonun içine hapsettiğini sanıp içten içe babama gıcık olup insanları kurtarmam gerektiğini düşünerek babamın evden gitmesi kollayıp radyosunu kırmıştım.. sonrasını hayal edin işte bi tahtam eksik falannahshdhfj

Allah'ı bulut sanıyordum.. hani lastik markası var ya Michelin onun maskotu gibi hayal ediyordum. Sonra Allah'ın cismi olmadığını ve bir cisme benzetmemin günah olduğunu öğrenince kafamdan silmek için çok uğraştım, aklıma gelince korkuyordum günah diye :(

Sen yine balık sanıyorsun, ben korku filmleri izlediğim için yılan ya da bir el çıkacak sanardım

Pamuk şekerle pişmaniyenin aynı şey olduğunu düşünürdüm. Hala pamuk şeker yemedim evet

Karafatma olayım var bir de. Ne zaman yaramazlık yapsan beni karafatmayi aramakla tehdit ederlerdi, aloo karafatma ash çok yaramazlık yapıyor demeleriyle korkudan kıyameti koparirdim..
Karafatma bildiğimiz karaböcek bu arada.

Ya bu arada dogrusu sanardim mi sanirdim mi :emoji_see_no_evil:

Geri