Çocukken kurduğun ama şu an sana çok saçma gelen o hayal neydi?

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Eskiden dolmuş muavini olmak isterdim.

Burdaki dolmuşlarda muavinler vardı. Dolmuşun içinde para toplar, dolmuş içinde hiçbir yerden destek almadan ayakta bekler, dolmuş durmadan atlayıp güzergahtaki semtleri bağırır, dolmuş hareket ettikten sonra koşarak içine atlarlardı. Ceplerinde de bir tomar para olurdu.

Çok karizmatik gelirdi bana muavinler. Sonra kaldırdılar bu muavinleri çok bağırıp birbirleri ile yolcu kavgası ediyorlar diye.

Hep peluş ayım olsun isterdim. Gerçi hâlâ isterim. Saçma değil ama bu geldi aklıma sadece.
Bir de moda dergileri toplar, modacı gibi drama yapardım. Jfjfjf

Balerin olmak istiyordum jdjdkdjdkdks
Neden böyle saçma bir isteğim vardı hiçbir fikrim yok ama uzun süre bu konuda kararlı olmuşum ;d
Şimdi balerin videoları izlerken o ayaklarının halini görünce iyi ki olmamışım diyorum..

Büyük bir kitleye balkon konuşması yapıp birşeylere inandirip harekete geçirmeyi hayal ettim hep.
Kime niyet kime kısmet rtesjsjsjs

Akrabasız bir hayat hayalim vardı kurtulamadım.çok saçmaymış

Hep peluş ayım olsun isterdim. Gerçi hâlâ isterim. Saçma değil ama bu geldi aklıma sadece.
Bir de moda dergileri toplar, modacı gibi drama yapardım. Jfjfjf
Ben de yumoş reklamındaki yumoş ayısı benim olsun istiyordum.....
Bu sayılır mı??

Ne kadar mantıklı ve gerçek olabilecek hayalleriniz var.

-Ben hep hogwartstan gelen o mektubu bekledim.
-Pastadan ve meyvelerden oluşan bir evde yaşamak istedim.
-Gökyüzünde uçup bütün dünyayı yukarıdan izleyerek gezmek istedim.
-Hayvanlarla konuşabilmeyi ve hepsinin dostum olmasını istedim.
-Doctor Whodaki gibi bir telefon kulübesinin gelip beni zaman yolculuğuna çıkarmasını da bekledim. Ama David Tenannt olan doktor olmalıydı bu.
-Parmak Kız hikayesinden de etkilenmişim. 3 cmlik yaşayan bir bebeğim olsun ve ona ceviz kabuğundan oda yapayım, onunla ilgileneyim istedim.

Daha çok vardı ama hepsini hatırlayamayacağım

Geri