Çocukken Güzeldir Hayat

Konu sahibi son olarak 2522 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncaklarla oynar bir tane çikolata için hüngür hüngür ağlarsın. Annenin eteğinden tutup parkta koştuğun zamanlar dünyanın senin etrafında döndüğünü düşündüğün yaşlarda HAYAT GÜZELDİR.

Suçlamassın kimseyi üzüldüğünde. Desteklemessin kimsenin fikirlerini. Günler akıp geçmiştir sen bile hatırlamassın o güzel günleri. Güzel günler hatırlanmaz ki zaten...

İnsan olduğunu bile bilmezsin ta ki bir gün gelecek kalbinin yerinden çıktığını hissedeceksin. O his sana yaşadığını acı çekebildiğini hissettirecektir. Bir gün sana bir ay gibi gelecektir o günden sonra. Okuyorsun bunu ve evet işte bu diyorsunçünkü sende yaşadın o mutlu günleri ve yine o büyük acıyı...

O senin canını yakacak yakacak ve yakacak... Sadece üzüleceksin. Bir gün ben ağlamam diyen sen o gün Ağlamak için hayatını vereceksin lakin acı doruğa ulaştığı için gelmeyecektir gözlerden yaş. O gün şunu düşüneceksin ;seni bu durumdan kurtaracak bir dostun yok. O dostun senin o halini hissetmeyecektir bile. Çünkü o dost değildir ki zaten. İşini eğlencesini arkadaşının dert keder sıkıntısından ön plana koymuş bir insan dost olamaz ki.

Bir dost olduğunu düşünüyorsan son cümleleri yaşayacaksın ve ben dost isem bunları yapmalıyım diyeceksin.

O gün işte şu sözü hatırlayacaksın. ;

Acaba en son ne zaman HAYAT GÜZELDİR diye düşündüm ?

Cevabını söyleyeyim '' ÇOCUKKEN ''...

Bizzat kendi yazım. Sizce nasıl olmuş ? içimden gelerek yazdım. Çünkü çok acı çekiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri