Soru C Çocukken favoriniz olan çizgi film hangisiydi?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
tüm looney tunes karakterleri
casper
pokemon
jetgiller
taş devri
temel reis
kaptan tsubasa
tom ve jerry

daha da vardır..

Barbapapa :d
David de kabouter ( varliklarina gercekten inandigim icin Dick Laan'in 29 pinkeltje kitabini da okumusumdur :d gerci o pinkeltje idi ama tuhaf bir sekilde bagdasastirdim)

Power Rangers vardı bir de.

konuda birçok çizgi film yazılmış. hepsi birbirinden güzel. pokemon, ninja kaplumbağalar, scooby-doo kaçırmadan izlediklerimdi. şöyle bakınca güzel çocukluk geçirdik. şimdiki çocukların bunların değerini bilmeden büyümeleri üzüyor beni. ileride çocuğum olursa hepsini oturup izleyeceğiz.

en en en sevdiklerim, hep gizli ispiyon (+dogaustu gucleri ve buna potansiyelleri) olan kizlarla ilgiliydi. guzel giyiniyor, guzel yasiyorlar, istedikleri her seyi alabiliyorlar, diger yandan egitimleriyle mesgullar ve bos vakitlerinde dunyayi kurtariyorlardi (:d). totally spies, powerpuff girls, winx club, w.i.t.c.h. simdi astrolojik yonunden buna baktigim zaman, james bond filmlerdeki kadinlarin hepsinde shravana nakshatra mevcuttu (gunes-ay-yukselen) mesela. benim ay burcum shravana nakshatra'da. hos bir tesaduf. hic bir seye bosuna ilgi ve alaka duymuyoruz iste. bir baglanti var. astrolojiyle su baglantilari bulmak da ayri hosuma gidiyo

+ hala favorim olan avatar: the last airbender

konuda birçok çizgi film yazılmış. hepsi birbirinden güzel. pokemon, ninja kaplumbağalar, scooby-doo kaçırmadan izlediklerimdi. şöyle bakınca güzel çocukluk geçirdik. şimdiki çocukların bunların değerini bilmeden büyümeleri üzüyor beni. ileride çocuğum olursa hepsini oturup izleyeceğiz.
Şimdiki çocuklar eğitici çizgi filmler izliyo

Uzuuun uzun yıllar önce ormanın derinliklerinde küçük mavi yaratıkların yaşadığı gizli bir köy vardı..."

x1080.jpg

Geri