Çocuk yapmak için mi evlenirsiniz?

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
bence evlen ama çocuk yapma .
la bu devirde çocuk mu yapilir .

Sevdiğim için evlenirim. Çocuk yapmak için evlenmek bana göre yersiz.

Evlenmek için çocuk faktörü, yaş aldıkça çok önemlidir.Ancak tek başına yeterli değildir.Bencillik ve haksızlık olur.Hiçbir şeyin garantisi yok.Ne malum kesin çocuğunun olacağı? Hem damızlık hayvan mı alıyorsun kardeşim ! Sırf çocuğum olsun diye evlenmem.Gerçekten huzur buluyorsam,seviyorsan evlenirim.

ben çocuk düşünmüyom gardaş.

Sevdiğim için evlenirim. Evliliğin amacı olarak çoçuk gösterilmemeli bence.

karşı taraftan baba olmazsa adam gibi ne anlamı var ki. sevdiğim için evlenirim

Sadece çocuk yapmak için evlenmek saçmalıktır. Git taşıyıcı anne bul daha iyi. Çünkü diğer durum karşındaki kişiye saygısızlıktır.

taşıyıcı anne bulucam mecburen benimle evlenecek aday daha dogmadı herhalde =)

Tabi nedenler arasında oda var tek başımıza çocuk yapamayacağımıza göre..

Hayır.Aşık olursam ve bana aşık olduğuna inanırsam evlenirim

Dunyanin en guzel kokusu
Sadece cocuk icin bile evlenirsin

• Beğen
Tepkiler: Aze
Belki çocuk için evlenmemişsinizdir, fakat evliliğin en güzel ürünü çocuklardır.

Toplum çocuğunuzu ve seks hayatınızı tanısın,kabullensin diye demek daha doğru sanırım.
Kök salmış sosyolojik bı yapıda "savasmayalim sevişelim" deyip kolayca huzurla yasayamazsiniz.
Belli metropollerde belli bir sınıra kadar olabilir tabii. Istanbul da İzmir de sevgilinle çık aynı eve yaşa dilediğince ama çocuk yapma olayı evliliksiz yine dert,zor. Akranların bir şey demese ailen der, babaanen der. Banane onlardan deme lüksünüz de çoğu zaman olmayabilir.

Belli yaş grubunda çok rastlanıyor ve yaşım geçiyor diye aniden evlilik kararı alıp çocuk doğduktan birkaç yıl sonra da boşananlar var. Aile ve toplum baskısı sebebi ile evlenip çocuk sahibi olmak istemeyenlere de huzur verilmiyor maalesef.

Yakın zamanda bir arkadaşım, çocuk istemedikleri için gördükleri aile baskısı sonunda boşanma kararı aldılar çünkü toplumda herkes evlenmeli ve her evlenen de çocuk sahibi olmalı dayatması var.

Evet
Bı erkekle evi paylaşmak işkence gibi

Geri