Çocuk sahibi olamayacağınızı öğrendiniz ne yapardınız?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 595 gün önce görüldü

• Boşanırdım.( Şu nedenle....)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eşimle konuşur. Tedavi olması için ona destek olurdum. Yine de olmazsa boşanırdım.

• Eşimle konuşur. Tedavi olması için ona destek olurdum. Yine de olmazsa bu benim için sorun olmaz.

• Boşanmam.( Şu nedenle...)

• Diğer.. / Yorumsuz..

• Kullanılan toplam oy
    2

çok üzülürüm .
şişko tombalak fosur fosur mayalı hamur gıbı bebeklerı sevıyorum
oyhs ellerı kolları boğum boğum et ısırcaksın hırpalayacaksın mıncıklayacaksın
bukle saçlı ışıl ışıl parlayan gözlü kız çocukları

"Kısır olduğunuzu öğrendiğiniz gün eşinizin hamile olduğunu öğrendiniz." diye aksiyonlu bir anket bekliyorum.

Açılmasın ortalık karışır :D
cennet_mahallesinde_de_oynayan_unlu_oyuncu_umit_yesin_hayatini_kaybetti_h105093_503a6.jpg

Mekanı cenent olsun, anlayan anladı iyi günler :D

bu gidişle de olmuycak zaten :honk:

çocukları korumak için dünyaya çocuk getirmemek çok aşırı aşırısı mantıklı geliyor bu aralar. al işte evlenmemek için bir sebep daha :T:

Kişiler birbirleriyle tanışırken evlenme kararı alırken çocuk yapıcaz diye direk o kararı vermiyorlar yada çocuk yapmak için evlenmiyolar istisnalar haricinde tabiki. Allah vergisi olur olur olmazsa alır yetimhanede bir sürü yetim var yetiştirir bağrına basarsın.

kızlar kısır değilim
gelin sevişelim
çoğalalım
böyle şeyler bana göre değil

İnsan üzülür hemde çok üzülür be. Bazı insanlar haketmediği halde anne oluyor bazıları da çok istemelerine rağmen olamıyor.. Hayat ne garip.

Allah'ın işine karışmamalı. Evlat edilip üvey anne babalarında aile içi şiddet vs görüyoruz. Oluruna bırak geç. Sabret, şükret.:s

Geri