Çocuk parkında ilk nereye koşardiniz?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Çocuk parkında ilk nereye koşardiniz?

Bir oyun parkında oynama fırsatınız olsaydı (hani kimse size "koca danalar" demeseydi) ilk nerde oynamayı tercih ederdiniz?:asd::asd::asd:

hatırlıyor musunuz gerçekten? ben hatırlamıyorum.

Baloncu varsa baloncuya kosardim ve evet cok iyi hatirliyorum
hatta teyzem "benim balonlarim vardi" sarkisini mirildanirdi
ailenin butun kadinlari tum detaylarla ruhuma bir sihir uflerlerdi

ben kostugumu hatirlamiyorum :T:

tumblr_n2pigcGpTd1t26noio1_1280.gif

sana da kimse sihir üflememiş demek ki o yüzden hatırlamıyor olabiliriz. teyzem de zaten bana sürekli pekmez falan yedirmeye çalışıyordu.

öyleymiş asdfghjk. ama nasıl değiştirdim konu akışını, bi anda geçmiş zamana döndü mevzu. :p

Kendimi taş devrinin ilk parkı olan cemre parkında hayal ettim.
Eski atari salonunun tam karşısında çekirdek yemek istiyorum.

Bizim zamanımızda her taraf parktı. Koş koşabildiğin kadar; ayağın taşa takılmadığı sürece... :)

Kendimi taş devrinin ilk parkı olan cemre parkında hayal ettim.
Eski atari salonunun tam karşısında çekirdek yemek istiyorum.

şimdi çocukluğuma döndüm ama. atari salonunda demetin bebeleri yüzünden oynayamazdık, sürekli salça olurlardı. :( hiphop'çıların dans ettikleri yeri mi diyorsun?

şimdi çocukluğuma döndüm ama. atari salonunda demetin bebeleri yüzünden oynayamazdık, sürekli salça olurlardı. :( hiphop'çıların dans ettikleri yeri mi diyorsun?

Evet tam da orası.
Çarpışan arabaların olduğu tarafta çay bahçesi vardı.
En son gittiğimde terk edilmiş gibiydi.
Keşke yine demet bebeleri olsa.:/

Evet tam da orası.
Çarpışan arabaların olduğu tarafta çay bahçesi vardı.

Evet tam da orası.
Çarpışan arabaların olduğu yan tarafta çay bahçesi vardı.

çarpışan arabalar. :( tinerciler, baliciler yine parka musallat mı oldu? güvenlik falan vardı en son. ortaokuldayken kestirme olsun deyu parkın içinden geçip 5. caddeye çıkayım derken 3310 kaptırmıştım bi defa o yabanilere.

çarpışan arabalar. :( tinerciler, baliciler yine parka musallat mı oldu? güvenlik falan vardı en son. ortaokuldayken kestirme olsun deyu parkın içinden geçip 5. caddeye çıkayım derken 3310 kaptırmıştım bi defa o yabanilere.

Parkta canlı yaşamına dair bir iz olmadığı için güvenlik olsa da olur olmasa da.:/
2. Caddeye yönünü çevirseydin pantolonun güzelmiş diyerek onu bile alabilirlerdi.:/

Geri