Çocuk okula başlar başlamaz yabancı dil öğrenmeye başlamalıdır?Buna katılıyor musunuz

Konu sahibi son olarak 4533 gün önce görüldü

Var bence bize de konusmayı öğrendiğimiz dönemlerde ya da okuma yazma öğrendiğimiz dönemde öğretselerdi daha iyi öğrenirdik bak şimdi zorluyoruz olmuyo:D

senin bu durumunun telafisi zor da olsa mümkün ama, kritik dönemde bu mümkün olamıyor bunun okulunu okuyorum güven bana :D

feveran beye ilk kez katılıyorum. Erken yaşlarda verilsin yabancı dil eğitimi de yalnız dil eğitiminde köklü değişim yapmalı. Sadece gramere verilen özenle kimse dil öğrenemez. Zaten yabancı dil eğitimi alanların da durumu ortada. Konuşabilen var mı derdini anlatabilecek kadar? Konuşma ve yazma dersleri daha ağırlık kazandırılmalı.

Bizdeki yabancı dil eğitimi tek başına yeterli değil, eğer kişi kendince de wmek vermiyorsa.

Nedense öğrenciler İngilizce dersini gereksiz, geçmek zorunda olduğu bir ders olarak görüyor.

anne hamileyken göbüşüne kulaklık takan ingilizce dinleten var ooo ne diyonuz :)))) çocuğu bunaltmadan öğrenme istediğini öldürmeden yapılırsa iyi olur hırslanır abartılırsa çocuğa kötülük yapar ailesi.ters teper öğrenmeye kapanır.

2 dil birden yükleyince çocuk bildiği dilleri karıştırıp konuşma bozukluğu oluyor birebir şahit oldum yazık..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence erken yaşta başlatmak mantıksız. saçı dik apaçi almancı türkler gibi türkçe konuşur yoksa. okuldaki eğitim on numara bence, çocuğunuzun okuldan bir şeyler alabilmesini sağlayın. ben kursa falan gitmedim, okul yetti.

Öğrenmesini isterim
Gelişimi için desteklerim de

Yabancı dil diyince
Buse Terim’in minnak kızı Naziko geliyor aklıma skfhsk

Evet kucuk yaslarda baslamali
Zaten 18 yasina gelene kadar 6 7 dili anadili gibi konusur

Öğreniyorlar zaten çocuklar ingilizce küfür ediyor

Geri