Çocuk İstemeyen Biriyle Evlenir misiniz ?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Hayır istemem erkekler bu konuda kadınlardan faklı düşünebilirler olmasada olur diyebilirler ama kadınların annelik içgüdüsü çok yüksek ilk zamanlarda istemeseler bile daha sınra bu güdüye yenik düşerler ve bu yüzden cennet annelerin ayakları altındadır

içgüdü :))

Bu konuda şimdiye kadar net bir şey demedim ama çocuk fikri beni hep korkutmuştur. Mesela Thalassa doğru tespitlerde bulunmuş. Jet sosyete olmasak da maddi açıdan endişe edeceğim bir durum olmamasına rağmen ben konuya başka türlü bakıyorum. Hiçbir zaman babalık hissim olmadı ve arkadaşlarımın çocuklarına dokunmaktan çok korkuyorum. Elbette nefret etmiyorum ve seviyorum çocukları ama uzaktan uzaktan öyle kendimce seviyorum. Konu bana gelince ise kendimi hiç öyle bir profilde hayal edemediğim için çocuklu bir evlilik bana hayal gibi geliyor. Biriyle evlenmeden evvel bunları konuşmakta fayda var. Ki evlilik bile zor bir karar. Bana göre değil.

İsteyip istemediğini nasıl anlayacağız?

şu babalık, annelik olayına fazla anlam yükleniyor. her kadın anne olmayı istemek zorunda değil; aynı şekilde erkek de baba. bu onları ne güvenilmez yapar, ne de sorumsuz. evli ama çocuksuz çiftlere yapılan zorbalık da bu. 'çocuk düşünmüyor musunuz, istemiyor musunuz, olmuyor mu çocuk yapsanıza' vs. vs. hadsiz hadsiz işler. düşünmüyorum kardeşim, istemiyorum da sizi hiç alakadar etmez.

cocuk ailenin deyerleridir

Net yanıtlar vermemek lazım böyle sorulara hayatın insanı nelerle sınayacağı hiç belli olmaz. Fakat çocuk istemeyen biriyle evlenmek istemeyeceğimi düşünüyorum.

yasli olursun is isden gecmisdir tamam anlarim lakin gencler olrak cocuk istememek bi tuhafima gidiyor ha

kusura bakmayinda akillari ermiyor diyom

amert merak etme kimse senden çocuk istemez zaten.

bende sen cocuk istiyon diye heveslendiydim

Ben evlenirsem çocuk için evlenirim ki, ulan utan utan bir kız çocuğun bile yok, bacım da yok, niye böyle ya, gider alışberiş yapardık, kız, Vans alim mi sana aynı model alalım giyelim kardeş kardeş. POOOF. Çok yalnızım bu aralar.

Ne demek ben doğurmam, kim doğuracak ben mi? Sana güzelliğimi verdim, şu rakıyı azalt dedin azalttım, birikim yap dedin bitkoğin aldım hisse senedi filan aldım çok bi' zekam olduğu için zengin olucam böyle meselam, ne demek çocuk yapmam?

Arkadaşlar, kız çocuğunuz olmuyorsa, niye evleniyorsunuz ki, sokakta büssürü karı var herif var, pişt deyin, hepsi gelir.

Ben evlenirsem çocuk için evlenirim ki, ulan utan utan bir kız çocuğun bile yok, bacım da yok, niye böyle ya, gider alışberiş yapardık, kız, Vans alim mi sana aynı model alalım giyelim kardeş kardeş. POOOF. Çok yalnızım bu aralar.

Ne demek ben doğurmam, kim doğuracak ben mi? Sana güzelliğimi verdim, şu rakıyı azalt dedin azalttım, birikim yap dedin bitkoğin aldım hisse senedi filan aldım çok bi' zekam olduğu için zengin olucam böyle meselam, ne demek çocuk yapmam?

Arkadaşlar, kız çocuğunuz olmuyorsa, niye evleniyorsunuz ki, sokakta büssürü karı var herif var, pişt deyin, hepsi gelir.
Hadi evlendin ve erkek çocuğun oldu napardın? xdxd

başarı olarak addettiğiniz için tabii hepimiz üremek zorundayız..........

Geri