Çocuk İken Bir Yerlerinizi Kırdınız mı ?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Çocukken bir çocğumuz heralde kolunu , bacağını bi yerlerini mutlaka kırmıştır gerek oyun oynarken gerekse bi sakarlıktan dolayı , kimler nereleri kırdı , kaç kere kırdı , nasıl kırdı ? :heyoo::heyoo:

Çok yaramazdım iki kolumu da kırmışlığım var

Ben cok yaramaz, uslu durmayan biriydim. Kafayi 0'a vuramiyorum cunku dikis izlerinden mayin tarlasi gibi resmen.

En son hali saha macinda bilegimi kirmistim. Cocukluk zamanlarimin haddi hesabi yok zaten.

Ben kırmıyordum da hep bir şeyler batıyordu

Ben kirmadim.
Kiriliverdi.
Cat.

yok kırılmadı ama kırılanlara çok özeniyordum shshj NEDEEEN? alçılı kollarla çok havalı geliyorlardı bana... çocukluk işte.

Çocukken değil de lisede sol kolum çıkmıştı…

çocukken dikkatliydim ben sanırım, büyüyünce başıma geldi hep tuhaf tuhaf şeyler .p

Bir tarafımı kırmadım çok şükür ama sol kolumu yaktım ahahaa

Hayır.
Çocukken hastaneye bir kere yolum düşmüştü, onu da çok net hatırlarım. Zatürre oldun demişlerdi de ilk kez novalgin dışında başka ilaçlar görmüştüm.

Dümdüz çocukluk geçirdim, hiç böyle aksiyonlarım olmadı :(

Yok kırmadım da bununla ilgili bir teori dolaniyordu. Hayatın boyunca bir yerini kirmadiysan sıkıntı...çünkü mental sorunlarla bogusacaksin gibi bir şeydi saçma...

2 kez ayağımı, 1 kez kolumu, 1 kez elimi :d Ve sayisiz burkulma, lezyon

Hayattaki en büyük korkum, oğlum olursa hareketlilik konusunda bana benzemesi…

Yok kırmadım da bununla ilgili bir teori dolaniyordu. Hayatın boyunca bir yerini kirmadiysan sıkıntı...çünkü mental sorunlarla bogusacaksin gibi bir şeydi saçma...
Yalan…
Küçükken kırmadığım, yaralamadığım bir yerim olmadı ama hala uğraşıyorum mentalle…

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Geri