Çocuk doğurabilen robot

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mümkün değil bu .....abuk sabuk şeylerle uğraşmayı bırakın

doğrucam ben diye günahsız robotlara bile iftira atar bunlar :d

neden "çocuk doğurabilen tost" diye okuduğumu açıklamaya çalışıyorum. (aç değilim)

robotlar doğurup büyütsünler
her yer çocuk çeteleriyle dolu
deve kadar çocuk işte

Robot cocuk ticareti kilidi acildi.

Olay üremekse mantık bulunabilir ama anne ile bebek arasındaki bağ zaten hamilelik sürecinde başlıyor. Doğan bebek ruhsal açıdan eksik olacak. Sonrası?

Çocuk hayatında leylek görmemiş ki leylekler getirdiye inansın

Ülkede su damacanasına hallenenler var. Bizim sapıklar yakında robota bahane olsun diye robota hallenip evlenecektim der.

Bu konuyu bilimsel haberler bölümüne açmıştım ancak etiket yaparsam 'bilim bu değil' diye kısa bir cevap vereceğini bildiğim için vazgeçtim.:) Yine de etiketleyelim. @climax

Çinli firma "İnsansı hamilelik robotu" geliştiriyor
Hahaha

Bu mümkün değil arkadaşlar.
Çünkü embriyo önce plasantayi yaparak basliyo işe. Plasenta da rahme yuvalanmaya muhtaç. Fanusta yapışmaz ve süreç durur.

Yani toprağa değil pamuğa sarılı fasulye filizlenmesi kadar basit değil mesele. Yani ben oksijeni suyunu yemini vitaminini veririm, bebek de kendi kendine gözünü kulağını oluştursun diyemezsin.

Dışarda döllersin ama dışarda buyutemezsin.

Bu, bugün mümkün değil ve yarın da mümkün olmayacak.

Eklediğim içerikte de sıfırdan değil ancak yarım kalmış gebelikler için alternatif araştırmalar yapıldığı yazıyor, bakalım yeni deney süreci nasıl ilerleyecek?

Çinliler böyle bir araştırmaya başladılarsa asla yarım bırakmazlar.

Daha önce kuzular üzerinde test edildi

Yapay rahim konsepti yeni değil. 2017’de Philadelphia Çocuk Hastanesi araştırmacıları, insan gebeliğinin 23. haftasına denk gelen prematüre bir kuzuyu “biyotorba” adı verilen yapay amniyon sıvısı dolu bir sistemde dört hafta boyunca büyütmeyi başarmıştı.

Ancak mevcut sistemler yalnızca yarım kalmış gebelikleri destekleyebiliyor.

Zhang’ın konsepti ise döllenmeden doğuma kadar tam süreci kapsamak zorunda. Bu da bilimsel, etik ve hukuki açıdan büyük soru işaretleri yaratıyor.

Çinli firma "İnsansı hamilelik robotu" geliştiriyor

Geri