çocuk da yaparım kariyer de

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Nil Karaibrahimgil ile özdeşleşmiş bir şarkı sözü.

*Şarkıdan esinlenerek kadınların yapabilecekleri anlatılmış ve çoğu kadın bunun etkisinde kalmıştır.

*Biraz zor hem çocuk hem kariyer ;)

Şarkı sözü olarak kalmıştır çocuk yapıp kariyer sahibi olan insan çok azdır.

İsteyenin yapabileceğini düşünüyorum.. Kişi tamamen kariyere odaklanmazsa başarabilir bunu.

Kariyerle birlikte ancak bir çocuk yapılabilir, onun da 30 yaş üstü olması muhtemeldir.

Ne alakası var ya, ayıptır söylemesi çocuk da yaparım kariyer de ! Zor bir durum değil, 30 yaşa kadar beklemeye gerek yoktur. Haa kadın 30 unda yapmak ister orası ayrı. İsteyen her şeyi yapar kardeşim, yükünü de çeker.

Bir Ürünün Reklam Müziğiydi Yanılmıyorsam.. : )

Çocuk falan riskli işler ben yapamam uğraşamam :p

yapılır daa yapmaya cesaret ve çok fazla özveri gerekli sanırım kimse de bunun için helak etmiyo genelde kendini

Niye olmasın?
Öyle de oldu. Koşturmacalı, bol yetişme telaşlı bir hal olsa da değer.

Gunumuzde fazlasiyla zor olan bir durumdur. Insanlarin tembelliginden kaynakli, artik cocugumuz da var demecleri ile calisip kendine dinamizm katmak yerine, evde oturup koca parasi yeyip, cocuk bakmak islerine gelen insanlardir.

Bkz; diplomali ev hanimlari.

- Calisan annenin cocugu olmak ayricaliktir.

Biri de ben.
Sabah cocugu okula yolla ve ise git. Aksam okuldan gelsin onunla oyna, yemek yap, temizlik yap, doyur, uyut, gece kalksin tekrar uyut ve sabahina yine ise git 4-5 saatlik uykularla.

Pisman degilim, onun icin her seye deger :)
Bi tek oglum olsun yanimda. Ekmegimi tastan cikaririm yine de bakamiyorum demem :)

Geri