Çocuğunuzla dışarı çıktınız. Yıllardır tanıdığınız, çok sevdiğiniz biri ile karşılaştınız ve o kişi, aniden çocuğunuza saldırdı.

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
Çocuğunuzla dışarı çıktınız. Yıllardır tanıdığınız, çok sevdiğiniz biri ile karşılaştınız ve o kişi, aniden çocuğunuza saldırdı. Ne yaparsınız? Adama anlayış! mı gösterirsiniz yoksa adamı darmaduman mı edersiniz?
O zaman konu köpek olunca niye acayip acayip şeyler söyleniyor abi? Değil sokaktaki köpek, dağdaki domuzla bile derdimiz yok. Değil mi ki Allahü teâlâ yaratmış, o da bir can. Bize saldırmadıkça, hiçbir tepkimiz olamaz. Ama bize veya çoluk-çocuğumuza ya da sokaktaki bir kadına, yaşlıya, savunmasız birine saldırmışsa, değil köpek, insan bile olsa, biz de ona saldırırız. Hepsi bu. Kısa, net. ( Aynı yazar )

Köpeğin benim kecime tavuğuma ne düşmanlığı vardı .hepsini öldürdü yaraladi. Tek hayvan köpek mi?

Ulan başlığı çocuğunuza sarıldı diye okudum, ona göre yazıyordum. Pomak abi ne yazmış diye bakınca farkına vardım..
Abi köpek gündemini bırakıp biraz farklı konulara yönelelim.
27 liraya aldığım kaşar 128 TL olmuş, zamlar ile ilgili konu aç biraz.
Manisa dün 3 tane attı, bilgin var dimi :)

abi....... seninki elmayla armutu karşılaştırmak gibi olmuş ama bence özde haklısın.........

Ulan başlığı çocuğunuza sarıldı diye okudum, ona göre yazıyordum. Pomak abi ne yazmış diye bakınca farkına vardım..
Abi köpek gündemini bırakıp biraz farklı konulara yönelelim.
27 liraya aldığım kaşar 128 TL olmuş, zamlar ile ilgili konu aç biraz.
Manisa dün 3 tane attı, bilgin var dimi :)
Pahalılık konusu acsam sen esnaf düşmanı misin derler .o da insan ne olmuş zam yapmis derler

Pahalılık konusu acsam sen esnaf düşmanı misin derler .o da insan ne olmuş zam yapmis derler
Haklısın abi. Şu an kuru fasulye ve pilav kaşıklıyorum, sen yaz abi okurum. Eskiden kuru fasulye ve pilav fakir yemeği diye bilirdik.. birazdan çıkacak olan ossurugun maliyeti dudak uçuklatan cinsten..
Arkandayım abi, sen aç konuları.

Kıyas yapma ve sorgulamanın yöntemleri vardır ancak bu başlıkta yazılanlar ne yazık ki tamamen taraflı ve hiçbir mantığı olmayan serzenişler...

Her sorgulama yapan bilinçli yapıyor diye bir kural yoktur ve bazen insanlar zihninin ya da algı seviyesinin esiri olarak yanlış yönde sorgulama da yapabilir ki nitekim bu başlık da anlatmaya çalıştıklarıma iyi bir örnek teşkil ediyor.

Sorunun önce akılcı yollardan tespiti gerekiyor ve sonra da yine en uygun şekilde çözümü... Yani her gün sosyal medyada haber ya da yazı paylaşmakla olmaz. İlgili makamalara gerekli dilekçeyi yazar ve takip numarası ile de takibini yaparsınız.

Bu paranoya ile yaşanmaz...

Son düzenleme:
Geri