çocuğunun odasına kapıyı çalıp giren ebeveyn

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
kapalı olan hiçbir kapıyı çalmadan içeri girmeyen türündense tadından yenmez.

Tek yaşadığım için çalan eden yok çok yalnızım biri kapımı çalmadan girsin razıyıııım :D

Kız/Erkek çocuğunun özeli olduğunun farkında olan ailedir.

Türk ailelerinde pek önemsenmez çünkü özel yoktur. Her şeyi ailesi bilir.

Bkz: Kızımın erkek arkadaşı Yok!

Samimiyetsizlik ve resmiyet göstergesidir. Yabancı olduğum evlerde kapı çalar, kendi evimde istediğim yere istediğim şekilde girerim. Özel hayat varsa, kapı kilitlemek gibi bir imkanın kullanılması yeterlidir. Kapı çalmak budalaca bir gösteridir.

Güzel oldu.

bilgisayarı kapattıktan sonra tarayıcı geçmişini kontrol eden ebeveynin zıttı.

bu da benim babamı anlatıyor. :cici:

ya ben hiç öyle çocuk olamadım, ya ebeveynlerim öyle ebeveyn olamadı yada benim hiç odam olmadı.

böyle büyüdüm ben, bana göre sıradan.

kıyamet kopartmamdan korkan babam sonradan öğrendi kalması gerektiğini annem ise her zaman kapalı olan her kapının tıklatılması gerektiğini söyler

bir kaç malzeme yakaladı babam ve annem sağolsun 14-15 yasındayken, o günden sonra kapı çalmaya basladılar, gel demeden de girmediler hiç, ya da seslenirler.

bende bulunmayan ebeveyndir (: Babam bile pat diye girer .

Bu adam benim babam. Canım babam: p
Annem öyle mi kutt diye girer içeri.

Müsait olunup olunmadığı durumlar vardır. Kapıyı çalmak saygı ifadesidir bence. Pat diye girilmez her odaya.

Anneme öğrettim de babama daha öğretemedim tam anlamıyla

Cocugunuzun yasi kac olursa olsun bunu yapmalisiniz. Kendini toplumda bir birey olarak var oldugunu ogrenmesini saglar. Kendine ait bir ozeli olduguna ve buna saygi duyuldugunu hissetmesi gerekir.

gecenin-bir-yar%C4%B1s%C4%B1-odaya-bask%C4%B1n-yapan-baba_632649.jpg

Geri