Çocuğuna Tasma Takıp köpek maması yediren anne

Konu sahibi son olarak 2863 gün önce görüldü
Az önce bi haber sitesinde görüp sesli bi şekilde küfür etmeme sebep olmuş yaratık. Haberde çocuk var, çocukluk yok, insan var insanlık yok.

dunyayi-ayaga-kaldiran-goruntu-5680157.Jpeg

Başlığı görünce Oha diye tepki vermeme sebep olan durum.
Herkes ebeveyn olacak bilince ve duyguya sahip değilse herkes çocuk sahibi olmamalı diye dusundurdu.

Surune surune geberir dilerim, etini cimbizla cekee cekee gebertirler dilerim..
Ne bok yiyorsaniz yiyin, su bebelere ellemeyin anasini satayim..

Kelime haznem iyi olmasına rağmen ben buna yazacak bişey bulamıyorum.
Ama beyin fırtınasi oluştu suan bende.

Acaba sana tasma takıp ne yapmalı ?????

Onu o zavallı çocuğa yapana. O ipi boğazına takıp yerde sürüklemek istiyorum şu an. Nasıl bir insan bunu bir çocuğa yapar. Nasıl bir mantıktır nasıl bir akıldır anlamadım gitti. Sinirlerim yerinden oynadı resmen.

Geçenlerdede buna benzer bir haber çıktı kadın çocuğunun ruhsal bir hastalığı olduğu için kendine zarar veriyor diye yapmış bunda da öyle bir durum olabilir fotoğrafa bakıp hemen yargılamak istemiyorum..

Köpek maması değilde doğranmış ekmek lokmalarına benziyor tabaktaki de.. En azından öyle olmasını ümit ediyorum..

Bunu yapan insan akıl hastası olmalı, işkence yerine tedaviye ihtiyacı var. Birçoğumuz gibi :T:

Sözlüktemiydi bu konu..?

Ben haberler kısmında sanıp yorum yaptım hepsi silinmiş yine..

Biri bana kötü bir şaka olduğunu söylesin..

Bazılarının insanlık duygusu tam yerine oturmadan dünyaya gönderilmiş bu yüzden her geçen gün şaşkınlıklar içine giriyoruz.

Yazık günah şu bir lokmacık çocuklardan ne istersiniz anlamış değilim yahu.

Aslında yorumları silmek yerine konuyu doğru bölüme tasisaydiniz insanlarin fikirlerini heba etmemiş olurdunuz çünkü bir hadsizlik yoktu.
Alıntı yapildi ise tasinmasi gerekilen yere tanisabilinirdi.
Kolay gelsin.

bu haberin kaynağı ne ve muhabir ne demiş ben de bunu merak ettim. bu resimde bir mesaj mı var kim bebeğine bunu yapar işte haberi bütün görmek lazım yoruma geçmeden

haberı acıp okudum kadının hıcbır gerekcesı yok bu resımlerı cekıp paylasıyor sıkayet edılmeyene kadarda kımsenın haberı yoktu ve keyıfle paylasıyordu.. su an cocuk sosyal hızmetlere verılmıs..

Neyse küfür etmeyeceğim. Allah o kadına akıl fikir versin.

O bayana anne demeyin lütfen. Ama bunu sağlıklı biri asla yapamaz bu bayanın tedavi edilmesi şart.Yoksa o çocuğa neler yapabileceğini tahmin etmek bile istemiyorum.

Anne değil o.dogurmuş o kadar.

Geri