Çocuğumun Bonzai Kullandığını Farkettim Ne Yapmalıyım ?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
bonzai nasıl tedavi edilir - bonzai nasıl bırakılır - bonzai kullanan birie nasıl yardımcı olunur - bonzainkullanan biri nasıl anlaşılır - çocuğumun bonzai kullanıp kullanmadığını nasıl anlarım

Bonzai kullanan çocuk nasıl anlaşılır ve o çocuğa nasıl yaklaşılmalıdır?​

Kullanımı nasıl anlaşılır?
Duygulanmasında ani değişiklikler olması.
Olağanın dışında saldırganlaşması
Çocuğunuzun eşyaları arasında sigara kâğıdı, şaşal, enjektör gibi madde kullanımına yardımcı aletlerin olması.
Göz damlası kullanımı.
İştah kaybı
Oda kokulandırmaları
Giderek okula, spora, hobilerine karşı ilgisini kaybetmesi.
Sık sık durumla uyumlu olmayan uykulu ve sersem olması.
Gittikçe daha çok yalan söylemesi ve bunun gibi başka hareketlerinin olması.
Anne babalara ipuçları
İyi bir dinleyici olun.
Madde ve alkolün kullanılmaması ile ilgili açık net mesajlar verin
Çocuğunuzun madde kullanımı ile ilişkisi, akran baskısı ile başa çıkması için yardım edin.
Çocuğunuzun arkadaşları ve arkadaşlarının anne-babalarını tanıyın.
Çocuğunuzun gittiği yerlerden haberdar olun.
Gençlerin aktivitelerini denetleyin
Çocuğunuzla açık ve dürüst iletişim sürdürün.

Öcelikle 2 tokat atınız. Tabi dayak çare olmayabilir ama garantiye almak açısından iyidir. Sonra da arkadaş ortamını değiştirin, üstüne düşün, tedavi ettirin. Geberse de içmesine izin vermeyin.

Öcelikle 2 tokat atınız. Tabi dayak çare olmayabilir ama garantiye almak açısından iyidir. Sonra da arkadaş ortamını değiştirin, üstüne düşün, tedavi ettirin. Geberse de içmesine izin vermeyin.

Bunları yazacaydım kldjfakljf :D

Kesinlikle çok dikkatli olunmalı ve çocuğa baskı yapmadan işin ehli birilerine başvurulmalı.

2 tokat baskı sayılmaz yav. Tabi nasıl atılacağı da önemlidir. Önce böyle bir bir avuç içiyle gelişine ve ardından elin tersiyle gidişine atılmalıdır. Bonzai de nedir? Bir de bonzaiye kova yapan var ki yani yuh!!!

Bir kere bağımlı oldumu ebeveynlerin işi çok zor. İlkte ılımlı yaklaşmak lazım olumsuz yanıt alınırsa en kötü ihtimal polise ihbar edin,hastaneye kapatın ama çoçuğunuz onu içerek ölmesine izin vermeyin.

Bakınız bu esrar gibi değil, kimyasal ve tehlikeli..

Fark edildiği an müdahale edip gerekiyorsa bütün gemileri yakın. Yani, ona bu maddeyi ulaştıran, arkadaş , çevre her ne ise bulup iletişim ağlarını engelleyiniz.

Herşeyden önce evladınızın yanında olup bu maddeyi aklından atması için büyük bir sabır ve metanetle mücadele verin.

Genellikle aileler kalbi durduktan sonra öğreniyor çocuklarının bonzaiye bulaştığını.
Sen erken öğrenmişsin ki şanslısın, piyango bileti al önce.

Yavas yavas evden uzaklasiyorsa belirtisi olabilir

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aslinda yasadiginiz cevrede torba tutanlari kimsenin bulundurmamasi lazim , yasadigim cevremde asla torbaciya izin vermem , cevremde yasadigim yerde bundan bir kac ay once fena hırpalamıstım torbacıyı sonucta herkesin cocugu var .

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri