CNBC-e’nin 8 yıllık aradan sonra yayın hayatına dönmesi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bir ihtimal ya da bir iddia.
mayıs 2023’te tekrar yayın hayatına başlayacağı söyleniyor. başlarsa ve eski kalitesiyle dönse güzel olurdu. kanalın eski genel yayın yönetmeni artunç kocabalkan, youtube’daki bir canlı yayında 2021 yılından beri cnbc-e’nin türkiye’ye gelmesi için çaba gösterdiğini ve kanalın çok yakında türkiye’de olacağını söylemiş, bakalım bakalım.

dijital platformlar varken hiçbiriniz yüzüne bakmayacaksınız. tabii yine de eskiye dair bir şeyler görmek güzel.

2023 mayıs’ı çok dolu geçecek, kimselere söz vermeyin. doğum günüme de altılı masayı çağırmayı düşünüyorum. konuşmalarımızı da cnbc-e canlı canlı verir. o sırada da icardi kupayla masaya gelip asıl ırz düşmanı rte’dir der ve kapanış.

15 sene önce kablo tvde 24 dizisini veriyordu.Eski kalitesi olacak mı göreceğiz

o bizim ilk göz bebeğimiz <3 gel reiss

iş yapmaz, hiç gelmesin. bi nostaljiyle 2-3 ay izlenir, sonra unutulur. eskisi gibi kılı kırk yararak bulup izleyebileceğim şeyleri akşam 8'de yayınlamayı vadetmeyecek neticede. artık her şey iki tık uzağımızda. bakıyorum sağda solda millet liste yapmış şu dizi de olsun, bu dizi de olsun diye. arkadaşlar bi ilerleyin. bahsedilen dizilerin hepsi 30 saniyelik google aramasıyla 50 tane farklı siteden bulunabilecek içerikler, ne ihtiyaç var cnbc-e'ye? boş beleş. her şeyi geçtim bugünün türkiye'sinde tv yayıncılığı altında hangi içeriği düzgün yayınlayabilirsin ki? bırakın anılarda kalsın, güzel hatırlansın. (genel yayın yönetmeni artunç kocabalkan: tamam rasko haklısın kardeşim)

iş yapmaz, hiç gelmesin. bi nostaljiyle 2-3 ay izlenir, sonra unutulur. eskisi gibi kılı kırk yararak bulup izleyebileceğim şeyleri akşam 8'de yayınlamayı vadetmeyecek neticede. artık her şey iki tık uzağımızda. bakıyorum sağda solda millet liste yapmış şu dizi de olsun, bu dizi de olsun diye. arkadaşlar bi ilerleyin. bahsedilen dizilerin hepsi 30 saniyelik google aramasıyla 50 tane farklı siteden bulunabilecek içerikler, ne ihtiyaç var cnbc-e'ye? boş beleş. her şeyi geçtim bugünün türkiye'sinde tv yayıncılığı altında hangi içeriği düzgün yayınlayabilirsin ki? bırakın anılarda kalsın, güzel hatırlansın. (genel yayın yönetmeni artunç kocabalkan: tamam rasko haklısın kardeşim)
cnbc-e ile konuşcam sizin evde yayınlanmasın..

Dizi, film tarafı bir yana Cnbc-e bu ülkede ekonomik okur yazarlığa inanılmaz bir katkı sağladı var olduğu süre boyunca. Artunç Bey aynı misyonu Youtube üzerinden Integral Forex Tv’de sürdürdü ve seviyeyi acayip bir noktaya çıkardı. O hava tv’de devam ettirilebilir mi bilemiyorum ama yayın geliri olarak tv reklamları kanala ciddi bir gelir getirebilir. Tv ve Youtube’un entegre olduğu bir yapı daha da tatlı olur.

Dizi ve film özelinde işi zor ama şu an uyduya Cnbc-e gibi bir kanal müthiş katkı sağlar zira uyduda yayın yapan kanallar tam manasıyla çöplük. Nitelikli yayın yapan herhangi bir kanal yok. Cnbc-e’nin niteliği gözeterek yapacağı yayıncılık fark yaratabilir. İçinde bulunduğumuz hızlı tüketim çağında işleri her durumda zor olacak ama ben bir şekilde suyun üstünde kalabileceklerine inanıyorum.

En fazla olacağı haber ve ekonomi, bir kaç ajansla anlaşıp arada mavi tık kovalayan fenomen, iş adamı, ekonomist, diyetisyen falan çıkarırlsr parayla xd

cine5 gibi uydu işine girmeden internet yayını olarak dönebilirlerdi. o da tutmuyor gerçi.

Geri