climax'e konu önerileri

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
hoca son zamanlarda office's ex, cook old, kaldırımayorum, pompacı gibi harf oyunlu başlıklarıyla dikkat çekip evlilik, ilişkiler, iş hayatı, yemek kültürümüz gibi geniş bi yelpazede bizleri fikirleriyle buluşturuyor, biz de bilgi birikiminden daha fazla faydalanmak ve aklının odalarına misafir olmaya devam etmek için kendisine naçizane konu önerilerinde bulunalım istedim.

- aşk laik olanda kalmalı
(büşra'ların aşk yaşamasının neden yanlış ve yasak olduğuna dair bir anlatı)

- yurttan seksler korosu
(memlekette her geçen gün artan çarpık ilişkilere ve duygusuz sevişmelere dair bir anlatı)

- muameleci
(tapu dairesinde işlem yapmak isteyen hocamız ilgili meslek erbabıyla karşılaşıyor ve olaylar gelişiyor)

Yaşının kemale erdiğini gösteren bazı emareler Sjsjsjs

Konu başlıklarının ilerleyiş düzenine bakılırsa " Saksafon " olabilir. Bilirsiniz, bu enstrümanı çalmak için düzenli nefes egzersizleri yapmak, diyaframı güçlendirmek gerekir. Eminim değerli hocamız yardıma ihtiyacı olan insanlara insanlık namıma bu konularda çok yardımda bulunmuştur.

Konu başlıklarının ilerleyiş düzenine bakılırsa " Saksafon " olabilir. Bilirsiniz, bu enstrümanı çalmak için düzenli nefes egzersizleri yapmak, diyaframı güçlendirmek gerekir. Eminim değerli hocamız yardıma ihtiyacı olan insanlara insanlık namıma bu konularda çok yardımda bulunmuştur.
Listeye almıştım

@Raskolnikov sana teşekkür ederim tekrar. Bi kaç gündür sahnelediğim oyunu bitirdin. Hem de çok temiz bir kayarak müdahale ile. Birisinin haddimi bildireceğini biliyorudum bir noktada ama faullü bir müdahale olur, mağdur olurum ve bunun üzerinden yürürüm demiştim, o yol da kapandı. Devam şansım olsaydı;

- orga zam
- retarder
- erken boşanma
- üstüne gelinmesinden hoşlanmayan kadın
- çiftlik için cowgirl aranıyor
- ağzına geleni söyler misin
- panamak analı
- perfect mistress

konuları ile devam edecektim. Nasip olmadı. Eyvallah, büyüksün :D

Son düzenleme:
@Raskolnikov sana teşekkür ederim tekrar. Bi kaç gündür sahnelediğim oyunu bitirdir. Hem de çok temiz bir kayarak müdahale ile. Birisinin haddimi bildireceğini biliyorudum bir noktada ama faullü bir müdahale olur, mağdur olurum ve bunun üzerinden yürürüm demiştim, o yol da kapandı. Devam şansım olsaydı;

- orga zam
- retarder
- erken boşanma
- üstüne gelinmesinden hoşlanmayan kadın
- çiftlik için cowgirl aranıyor
- ağzına geleni söyler misin
- panamak analı
- perfect mistress

konuları ile devam edecektim. Nasip olmadı. Eyvallah, büyüksün :D
hocam kusura bakma, yıllardır aralıksız kazandığım yılın yazarı ödülü avuçlarımdan kayıp giderken hiçbir şey yapmadan öylece bekleyemezdim. var'da inceleyip pozisyon temiz demen senin büyüklüğünü gösterir... bu arada konuyu açarken önerilerden biri derken boşalma olacaktı ama erken boşanma da başarılıymış dkfh

Bundan sonra Climax ne yapacak?
A) Küsüp köşesine çekilecek
B) İslami forumlarda takılacak
C) Canlı yayın açacak, baksır üzerine çıplak vücuda takılmış pantolon askısı ile "climaximum" adlı şova baslayacak.
D) "Hi bitches! Here we go again" diyecek, daha da sertleşerek yola devam edecek.
E) Oscar ödüllerinde kendisini desteklemeleri için parayla takipçi satın alacak.

Olmadi doktor.
Daha milföy hamuru ile yaratacaginiz harikalari okumadik.

Geri