Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Nick`ine Atfen Ortası Yok Ya Soğuk Ya Sıcak ForumB`nin Erman Çakar Görünümlü YorumYapar Arkadasımız.

Dalga Konusu Ettigi Seyler Hic Hos Degil.
Bizim insanimizda Manevi Degerlere inanisa insana Saygisi Olmayani Yere Goge Koyamaz Iste.. Insan Olmus ama Adam Olamamis Ne Yazik ki. .

gelir geri geri eleştiri ile dalga gecmeyi kariştiran üyedir kendileri.
eleştiri ile dalga geçmeyi karıştırmamak lazım. inanmak inanmamak sevmek sevmemek insanın elinde.
bknz: dinle dalga gec faklı ol
bknz: dinle dalga gec popüler ol
bknz: bunlar bu dünya icin gecerlidir yegenim
basarilar.

Ahaha :D gene banlanmış

Sever, sayardım kendilerini, banlanmış. Kalıcı bir uzaklaştırma değildir umarım..

05.04.2015

O yazdığında giriş yaptığım konunun önemi kalmıyor. Hiç ilgim olmayan konuya bile sırf ne yazdığını görmek için baktığım çok olmuştur. Zekice yorumları, esprili mesajlarının altındaki inceden anlatmaya çalıştıkları.. Bu forumu bana sevdiren başlıca kişilerdendir kendisi.. Banlandığı süreler forum eksik kalır.

Saygılar, sevgiler..

geldigim gün insanlar beni o sanmisti. hatta banlandim bile. sonra mesajlarini okuyup onore oldum.
guldururken egitengillerden kendisi.
siddetle takipcisiyim.
forum forum arayip acaba bu climax abi mi diye bakarim bile.
size benzememi istemiyo, onu utandirmicam xdxd
saka yaptim xd

Düşünceleri bazen farklı olsa da karsısindakinin düşüncesine saygı göstererek diğer arkadaşlar gibi saldirmadan yorum yapıyor saygılı biri :)

Kendisini tanımıyorum ama yorumlarında değişik bir hava var :)
Okumak eğlenceli oluyor.

Üye sözlükmüş neyse :D

Kendisi sevdiğim ama tanımadığım birisi yani elbet tanışırız tanışılır sonuçta niye tanışılmasın burası bir forum :) :p

Sanki beni 3 çocuğumla ortada bırakıp gitmiş gibi hissediyorum:( yokluğunda çok kitap okudum neredesin nerde??

climax son duyumlara gore hakkin rahmetine kavusmus, nasil bilirdiniz ??

11.02.2015

kurt cobain, michael jackson ve azer bulbul ile issiz bir adada yasadigina dair soylentiler var.

Doktor siiddetine hayir.
Harcadilar adami

Nerelere kayboldu bu ya :dusun:

Doktor civanım :) aramızda gizli bir çekim vardı sanki HİDE CAM ..

climax

Ona de ki: onu sevmeyen bizden değildir (No Pasaran, 4-5)

Evet öyle. Gerçekten algı açıcı yorumları var. İlk başlarda kendisinin eleştirileri eksenini abarttığını düşünüyordum ve bu nedenle kendisine kıl oluyordum. Şimdi öyle değil tabi, sonradan zamanla bu ağabeyin youmlarını takip ettim ve kendimden farklı birçok şeye denk geldim. Gerçekten "anlayabilen" için algı açıcı. Yorumlarına denk geldikçe takip ediyorum. Selamlar, saygılar.

İmana getireceğim seni kaçarın yok :)
Zeki adamdır, fark edilesi adamdır ..

yorumları algımda secıcılık uyandırıyor okuyorum , bazen sert bıle olsa dobralıgıyla takdır ettıgım kımselerden

Geri