Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Abi babam olur musun? :p
Çok aşırı şekilde saygı duymakla beraber hep burada olmasını diledigim kişilerden.
bana evlilik ile ilgili verdiği tavsiyelere uyacagim ve evlendigim de duğunume davet etmek istediğim kisi:p

climax

Adminligine destek vereceğim üye.

Adamı iyi banladiniz yahu? :/
Yine ne kaçırdım? : (

---------------
Güncelleme : 26.06.2014 - 08:49

Abi ben seni özledim çok ciddiyim:s

can dostum güzel insan, 1 az fazla adam.

burada yaş yok, mevki yok, makam yok ama reelde karşılaşırsanız seve seve önünde yaka ilikleyeceğiniz adam :)

kulislerde kendisine teklif edildiği konuşulan adminliğin çok yakışacağı insan. şimdiden tebrik ederim. ilk banını kime atacağı merak konusu.

Sivri dilli , arada fazla rahat yorumlar yapan hatta içimden yuh ya dediğim yorumlar yapan insan. Ama benden nefret etmediğini biliyorum :) Bende senden etmiyorum , güzel insansındır eminim
Gitmeden dua edeyimde sinir ol:D İnşallah en kısa zamanda öyle bir dine dönersin ki başın secdeden kalkmaz aminnn :)

umarım her daim mutlu olursun =)

ya seni kafamda hep viskiden kafası güzel olmuş bir ferhat göçer olarak canlandırıyorum.

Aynı düşüncede olsun veya olmasın Tartışma konularında görmek hoşuma gidiyor. :)

1 hafta öncesine kadar bayan olduğunu sanıyordum ciddi ciddi :/

jilet mak üç kadar kesin, meksikanın dayanılmaz taco sosu gibi baharatlı ve buram buram acı, afrika savanalarının vahşi leoparları kadar acımasız, perdelerini indirdiğinde gerçek meyve sulu jelibon tadında yumşak (olmayabilir de)

Kadınla ilgili her sözlük konusunda bütün kadınların pahalı hediyelere, paraya tav olacakları temalı yorumlar yapması kadınlarla ilgili ciddi sorunları olduğunu gösteriyor=) Onun dışında tanımıyorum ama tartışma konularında ne yazmış diye bakıyorum. Kendisini bir yerlerde yanlış hatırlamıyorsan dinsiz türkçü diye bir sınıfa soktuğunu da gördüm. Rengini henüz algılayamadım. Bu güzel birşey.

Bi yerde hastalıklardan götümüzü kurtaran bilimadamı diye okuduğumu hatırlıyorum :o Buna benzer bişey de olabilir..

çevresinde sevilen forumda sevilmeyen biri olabilir.xd
okuyorum yazdıklarını .

Ben özgürüm,rahatım nidaları eşliğinde insanların inançlarıyla ve yazdıklarıyla alay eden,Kurandaki sureleri kendince değiştirip dalga geçen,yaşına göre çocuksu bulduğum saygısız biri.

climax

Abi pskiyatristsen beni asistan olarak alır mısın yanına :p

Doktor olduğunu sanırım yeni öğrendim :hi:

Abi acildeki SVO lardan sonra benim nörolojiye bakışım çok değişti.
O hastalar beni depresyona sokuyor.[/B]

climax Çok zeki biri,yorumlarının müdavimiyim:p
Richard Dawkins'in türkce versiyonu gibi bişey bu,azıcık militan tavırlarıylada dikkat çekiyor..:d
Ha bide banlanmakta ciddi rekorlar kırcak kendisi:d

sivri dilli, vicdanlı muhalif. düşüncelerini beğeniyorum.

forum erkeklerinin yuregini hoplatiyor

İnsanları fazla dalga konusu yaparak alay eden bir üyemiz olur kendisi.

Şu forumda avatarını görüp ya bu ne dediğim birisi :D
Tanışmadım ama aşırı dobra içinden geçenleri yazıyor.
Uzun ömürlü olursun içine bir şey atmadan.
Gerçi böyle insanların da vardır bi hikayesi inşallah güzeldir hayat hikayen.
Yolun açık olsun :)

Bazen alay etsede (ironinin dozu kaçıyor sanırım) yazdıklarını okuyorum. Kendi fikirlerimle karşılaştırıyorum. Bunu yaptığım bir kaç üye daha var.

Geri