Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Baldır bacaklı avatarlara dönüş yapmış yeniden. Ben hâlâ 'climax' yazılı arabalı eski avatarını yeğliyorum.

2 defa süresiz banlandı ve Humeyni gibi geri döndü. Kendisinin haberi yoktu belki ama forum üyeler alttan alta yönetime karşı tavırlar aldı geçmişte. Bu örgütsüz, gönüllülük esasına dayalı bir hareketti. Nitekim baskılar karşısında banı kaldırıldı. Hatta onu banlayan yönetimler tarihin tozlu sayfalarına karıştı ama kendisi kaldı. Sevenlerinin desteği nedeniyle rejimi, iktidarı devam ediyor. Hatta buralardan çekip gitse de sevenleri profilini türbeye çevirip dileklerini iletir. Bunu da çizgisini bozmuyor oluşuna bağlıyorum.

Forumlarda "kavimler göçü" başlatabilen, tarihsel önemi olan bir önder demeyi unutmuşsun :)

Onun yazdıklarını okuyan imana gelir de kendi niye gelemedi simdi onu düşüneyim ben

Sevgili doktorumun üye sözlüğü yokmuş, ilginç geldi bana.. artık var.
Forumun en renkli karakterlerinden birisi, hepimizin doktoru, bilim insanı olur kendisi, kalın bacak uzmanı, sabahları pide kuyruğunda bekler, geceleri rüyaları süsler.. onun adı cli flexler :)
İnsan ilişkileri uzmanı, forumun siyasi sözcüsü, açılım profesörü.. burç ve faldan anlamaz, yıldız haritasına inanmaz.. göklerden gelen bir karar var.
Canım abim, her şey gönlünce olsun. Kariyerinde başarılar diliyorum.

Son gelişimde kendisini arındırılmış olarak gördüm.
Eski hali daha katıydı.
Her hafta cumaya gidiyor deseler inanırım.

Her konuda dolu dolu yorumlar yazabilen birkaç kişiden birisi ve çoğu zaman mizahi söylemleri çok ciddiye alınsa da kimseyi kafaya takmıyor.

Kendisi ile tartışmaktan çok keyif alıyorum çünkü sonunda benim haklı çıkacağımı bildiği için fazla uzatmıyor.:)

Sağlığın ve mutluluğun daim olsun, kızınla-eşinle ve tüm sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim. @climax

Son düzenleme:
Benim forumlar tarihimde önemsediğim, çok sevdiğim, saygı duyduğum insanların başında geliyor. Saygısızlık yapmayın hocama.
Evet bu aralar biraz uzak. Önemli bir sorun yok umarım.
Çok orijinal tabirleri var. “Skoda bacak”a hâlâ gülüyorum. Kfjfjjf

Geri