climax
Elmas Üye
BİNGO!ikisini de alalım? kfjjs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BİNGO!ikisini de alalım? kfjjs
Zaaart! Yanlış cevapkarıcığım en iyisini bilir.
Senden daha mı önemli ben mesailere kalırım yine de götürürüm seni o seyehate demeli :dPeki @Larien dişli çıktın. Tecrübelisin. Pekiiii hanım dedi ki " bu aralar çok harcamamız oldu, planladığımız seyahati ertelesek diyorum"
Cevap ne olmalı?
BİNGO. tabiki cevap bu.Senden daha mı önemli ben mesailere kalırım yine de götürürüm seni o seyehate demeli :d
Onlara senden daha iyi bakacak birisini tanımadığım için sana getirdim...Peki eşiniz dedi ki.. "ya bu özel günlerde çiçek alınmasına hiç anlam veremiyorum. Solup gidiyorlar nasıl olsa. Hep para tuzağı. Hem çiçeklere de yazık"
Cevabımız ne olmalı?
Sevgiliye çalışır. Eşte işe yaramaz. Unutma kadınlar aslında romantizmden hoşlanmaz. Sizin romantizm çabası ile şapşala bağlamanızla eğlenir. Tiyatral bişey.Onlara senden daha iyi bakacak birisini tanımadığım için sana getirdim...
Larien bi versinclimax senin cevabını merak ediyorum.
Peki eşiniz dedi ki.. "ya bu özel günlerde çiçek alınmasına hiç anlam veremiyorum. Solup gidiyorlar nasıl olsa. Hep para tuzağı. Hem çiçeklere de yazık"
Cevabımız ne olmalı?
Ne yapalım canım. Erkekler cevap verseydi. Demek hala anlamıyorlar. Çift taraflı bakabilmek önemlidoğru mu ya jsjsj teoride iyiyim demek ki... erkek olmak vardı...