Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Trol doctor ..

Eğlenceli biri arada bir gıcık damarı tutuyor ama oda normal bence.

Marjinal

adam kendi halinde takılmasına rağmen popüler
gözde olmak gibi çırpınışları yok
düşünceleri ve forumdaki arkadaşlık ilişkileri ile doğal, özgün

Hoca iyidir şahsen severim . Ancak hocam bu yazar ranki verilmiş size pardon ne yazıyorsunuz şiir makale roman hangisi :)
Birde sizce uzun evliliğin formülü nedir yaklaşık 37 gün sonra dünya evine girecek olan bu garibana ne onerirsin.

burda görmekten mutlu olduğum üyeler arasında ilk 3 te diyebilirim =)
bir çok konuda bilgisi (teknoloji hariç) ve fikri var ve bunların da sağlam dayanağı var.

burda görmekten mutlu olduğum üyeler arasında ilk 3 te diyebilirim =)
bir çok konuda bilgisi (teknoloji hariç) ve fikri var ve bunların da sağlam dayanağı var.
Herkes alınabilir mecnuna 1.anna 2.climax 3.tum uyeler olmayacagina gore ncnxndd[ortami gerdim az]

Hoca iyidir şahsen severim . Ancak hocam bu yazar ranki verilmiş size pardon ne yazıyorsunuz şiir makale roman hangisi :)
Birde sizce uzun evliliğin formülü nedir yaklaşık 37 gün sonra dünya evine girecek olan bu garibana ne onerirsin.
Evlilik sizi birbirinize benzetecek.
Yine de bireyselliğinizi devam ettirmeye çalışın.
Kendi özeliniz olsun. (Ben hanımın hiç bi şifresini bilmem. Kaç para kazanıyor bilmem. O da beni bilmez)

Erkekler ev düzenine karışmasın. Koltuk ne alınacak perde ne olacak görüş bile belirtmeyin.
Erkekler ev işlerine katılmak konusunda istekli olun. Baktınız işin boku çıkıyor istekli görünün ama beceriksiz olun. Sizden o görevi alirlar.

Birbirinizin ailesine saygılı olun.
Karınız kendi ablası ile kavga edebilir. Siz "bizim baldız zaten beş para etmez" demeyin. Size patlar fatura.

Karınız sizi giydirmek isteyecek. Oyuncak bebek giydirme oyunu bu onlar için. Kabul etmeyin. Siz de onların etek boyu ile uğramayin. Evlilik öncesinde mini ile dolaşan kadına maksi giydirmeye çalışmayın. Baştan yapacaktiniz onu.

"Nasıl olsa evlenince değişir düzelir" demeyin. Düzelmez. Evlilikte keramet falan yoktur.
Birbirinizi olugu gibi kabul edin. Dürüst olun.

Tartışmalar çıkacaktır. Biri bağırırken digeriniz sussun. Siz düşman değilsiniz
Yatağa küs girmeyin

Kadınlar.. cinselliği bir ödül yada ceza yöntemi olarak kullanmaya kalkmayın. Zararlı çıkarsınız.

Kadınlar... Kocanizin egosu okşamalı. Bırakın son kararı kendileri veriyor gibi görünsün. Sonuçta tamamen sizin ekseninize girecek ve aslında sizin seçimlerinizi kendi kararlari sanarak verecekler.

Kişisel hijyene bakıma önem verin. Evlendiniz nasıl olsa diye götü göbeği salamaz, tek kaş dolasamazsiniz.

climax güzel tavsiyeler vermiş tamam da şuna katılmıyorum.

''Erkekler ev düzenine karışmasın. Koltuk ne alınacak perde ne olacak görüş bile belirtmeyin.''

koltuk, perde konusunda fikrimi belirtemeyeceksem doğru baba evine.

climax güzel tavsiyeler vermiş tamam da şuna katılmıyorum.

''Erkekler ev düzenine karışmasın. Koltuk ne alınacak perde ne olacak görüş bile belirtmeyin.''

koltuk, perde konusunda fikrimi belirtemeyeceksem doğru baba evine.
Tamam. Sen bilirsin. Diyelim ki senin dediğin koltuk takımı alındı. O an kabul etmek zorunda kaldı kadın. Vallahi billahi onu sana bir yıl içinde degiştirtir. İki defa para vermiş olursun.

climax hocamın yorumlarını okumaktan büyük keyif alıyorum. böyle ölüm döşeğinde kendisine gitsem “geçin bunları” dese ajda pekkan’dan daha dinç ve diri ayrılırım oradan. tatlı-sert atışmalarını okurken karşısındakinin delirdiği anlar da arkadan hanım “kalk çay koy” diyormuş gibi aniden kestirip atıyor ya, hepimiz sonunu beklerken o başka konuya geçip hadise’nin bacak çapını hesaplıyor, gerçek bi idol… evlilik hakkında söylediklerini de çıktı alıp sevgililerinize verin arkadaşlar, adam haklı. hep buralarda olsun, arada uzun uzun yazdığı hikayeleri de okuyalım isterim…
sevgiler hocam, hadiseniz bol olsun.

NOT: @nedebenmecnun 3. kim? ÖNEMLİ, tşk.

Ha bak "yemek nasıl olmuş" diyince başlarda ayıp olmasın diye "çok güzel olmus elline sağlık" demeniz gerekebilir. Ama beğenmezseniz söyleyin. Yoksa aynı hata ile yemeye devam edersiniz. Kırmadan "eline sağlık. Ama ben daha az salçalı seviyorum galiba" yada " biraz daha fazla pişmiş olsa kesin ikinci tabağı isterdim" gibi yönlendirin.

Yemek konusunda sizin onu annesi ile kıyasladığınızı düşünür. O nedenle asla "annem şöyle yapardı" falan demeyin. Kıyasa girmeyin. Hatta yalakalık yapıp "anneminkinden de lezzetli" bile demeyin. Çünkü yine kıyas yapmış olursunuz.

Annene baba ve kardeşlerinizin evlilik hayatınıza müdahil olmasına izin vermeyin. Hep taraf olmanız beklenir. Kaçak güreşin. Taraf olmayın. Çok sıkışırsanız eşinizin yanında olun.

Çok fena hanımcı olduğunu düşünüyorum. Burada heyt hüyt yazıyor ama eşinin yanında hanımcı diye düşünüyorum. :) skljs
Lefty’ye takılmasına bayılıyorum. Çok hoşlar.

Quiz zamani. SORU: (Erkeklere)

Eşiniz yakkabı alacak mesela. İki seçenek arasinda kaldı. Ne cevap verirsiniz?

peki climax emice, butun bu yazdiklarini ve verdigin tavsiyeleri, iste bunlari yasayarak mi ogrendin (dayak/trip/kavga), cevreni izleyerek mi yoksa zaten en basindan beri bunlar mantikli geliyor ve hep bu sekil mi hareket ettin? erkeklerin akli sarmaz ki butun bunlara :s
Güzel kızım. Evlilikte 21. yılım. Tecrübe edildi.

Geri