Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Heyecana gelip Radikal çıkışları olsada
Sorgulamasını bilen şuru yerinde, aydın bir adam
Gericilikle yaptığı kutsal mücadelesini tebrik ediyorum

hoyrat cüretini; memelerinin tomurcuklanması üzerinden henüz on yıl geçmiş, pespaye kızcağızların pışpışlamasından alan akvaryum ateisti..
yer yer ılık bir asi, yer yer yağız bir vatanperver.

bkz. alüminyum leğende yıkanan nesil.

İnsanlarin cürret edemedigi cumleleri kurarken cesaretine hayran biraktiriyor. Hayata doymuş belli. Kıskanıyorum öyle ..

hastalarını espri yaparak tedavi ettiğini düşünüyorum. aynı mesleğe dahil olup meslektaşı olsaydım. ne dediğimi yan odaya bardak koyarak anlardı.

Bu aralar bana atar gider yapıyor ama kızamıyorum kızılacak gibi değil.d

adam şah mat ustası nickini değiştirde Checkmate yap be reis .s

Çok iyi bir hoca, ne zaman bir şey sorsam cevap vermiştir. Gram egosu yok, özü sözü bir hocamızın.

mesih climax forum aleminin iktidarıdır, hepimiz onun paltosunun cebinden çıktık.:emoji_punch::emoji_boom:

İlk intibada soğuk,mesafeli,disiplinli bı imaj çizse de tanıdıkça kabak çiçeği gibi açılanlardan sanırım. Konuşmayı,iletişim kurmayı,merak etmeyi seviyor olmalı. Bazen kendisinin bile farkında olmadığı mizahsal bir tarafı var.Maddi anlamda genel olarak güzel bir hayati olacağına inanıyorum.Karmik açıdan kendini feda eden,çok merhamet gösteren,biraz bağımlı kişilik içeren enerjilerden gelmiş . Şu anki enkarnasyonunda da içgüdüsel olarak fazla şefkat gosterme,aile yuva gibi kavramlarda herhangi bir insana göre daha hassas olmasını sağlayan içsel tetiklenmelere sahip olabilir . Derin bilgiye yönelmek,daha bencil ve özgürlükçü enerjilere yönelmek başta iş hayatı olmak üzere pek çok alanda kendisine talih getirebilir . Buna direnmemesi lazım .Maddi anlamda özellikle çok güzel çok sürprizli buluyorum. Nisan 2022 den sonra bu sürprizli enerjiler kendisini daha ne hissettirecektir. Duygusal sezgisel zekasının yüksek olduğunu düşünüyorum. Küçük ayrintilardan önemli sonuçlar çıkarabilir. İyi niyet,duygusal anlamda beslemek,beslenmek,şefkat gibi konularda çok sinanacak gibi, sinanmiş da olabilir. Zorlu çalışma koşulları var. Tanrıya manevi bazı konulara bir isyanı var . Uranüs ve Plüton un tanrının evi olan 9.evde oluşu ve Satürn den kare alması tanrıya bakış açısını özetliyor aslında. Bunla ilgili sinayici bir şeyler de olmuş ya da olacak olabilir fakat ımm neyse buraya çok girmiyim. DM den yazacağım vakit deginirim.
Ne kadar katilirsiniz bilmiyorum ama sizi oldukca şanslı buldum . Karşınıza çıkan her türlü yatırım fırsatını mutlaka değerlendirin . Özellikle 2022 nin ikinci yarısı .

Sağlıcakla.

Hocam.. en çok sizi özledim<3 yengeye selamlar tabi.
Ben yokken @Lefty size neler çektirmiştir kim bilir?

Geri