Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
fevo reis yargı dağıtmış

neyse üstat selamlar afiyettesin umarım

Forumun en estetik avatar kullanan kişisi her daim. En ciddi konularda bile sergilediği mizahi yaklaşım ve söylemleri çok iyi, ne yazdı acaba diye mutlaka okuduğum birisi.

@climax tanımadan önce insanda müthiş ön yargılar uyandırıp tanıdıktan sonra da sevimliliği ve pozitifliğiyle o ön yargılarımdan pişman ettiren adam renkli kişiliğinle iyiki varsın.. :=))

Gözler kalbin aynasidir.

Senden bahsediyoruz @climax Adamin dibi. Laflari acitarak sokuyor.yakisiyorda. mevlananin dedigi gibi gorundugun gibi ol. Sen tamda osun

Ne haber buruşuk :)
Bir ara gitmiştin forumdan sana özendim bende gittim, geldim ne göreyim çivi çakmışsın foruma. Saygılar doktorum.

Sevisemiyoruz bir türlü.

abi, doktor biyografilerinin olduğu bi sitede seni bulduk..... artık ulaşılmaz biri değilsin...... bi 182yi aramama bakar.....

Birkaç sene önce sevmezdim, o zamanlar dindardım hoşuma gitmezdi söyledikleri. Şimdi de dinden çıkmış sayılmam ama climax'i okurken çok eğleniyorum. Kendine has mizah anlayışı yakalayabilmiş kişilerden.

Forumu karışık kuruyemiş gibi düşünürsek kendisi birinci sınıf antep fıstığıdır... Kaju da olabilir... Bazılarının kolesterolünü yükseltiyor ondan sevmiyorlar. Siz doktor değilsiniz şırıngada hava boşluğu var...

Abi babam olur musun? :p
Çok aşırı şekilde saygı duymakla beraber hep burada olmasını diledigim kişilerden.
bana evlilik ile ilgili verdiği tavsiyelere uyacagim ve evlendigim de duğunume davet etmek istediğim kisi:p

climax

Adminligine destek vereceğim üye.

Adamı iyi banladiniz yahu? :/
Yine ne kaçırdım? : (

---------------
Güncelleme : 26.06.2014 - 08:49

Abi ben seni özledim çok ciddiyim:s

Acaba düğününe davet etti mi ?..

Climax'ı düşününce gülümsüyorum. Neden mi?

Adamın mesleğini ilk, tek ve son sohbetimizde bilmişim. Öyle bir yanıt verdim ki yok say dedi herhalde. (:

Kadınlar konusundaki zevkini beğeniyorum. En azından resimlerde koyduklarını beğeniyorum.

Aslında tanımıyorum @climax `ı ancak konuyu açtığımda fark ettim ki kendisi için açılmış bir konuya girip bakmamış görünüyor. ( En azından son zamanlarda yazılanlara ) Buna rağmen ben de dahil hepimiz yazmaya devam etmişiz =)

tanismiyoruz Ama Bana BöYle sert biri gibi geliyor
Hep tartismalarda yer aliyor ve oyunlarda yer almiyor Galiba ..bu yüzden mi bilmem yaklasmaya cekindigim insanlardan :)

Geri