Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Bu adamla konuşun, tartışın. Bu adam çok şey katar.

bazen yazdıklarındaki cüretkarlığa şaşırıyorum, bazen çok gülüyorum, arada "doğru söylüyor ya" diyorum. bazen kızıyorum yalan yok.
abi sen keskin yazmadığın zaman daha ufuk açıcısın, insanlar aynı fikirde olmak zorunda değil. Tartışabilmek güzel. Alaycı tarzın bazı meselelerde insanı daha tepkili yapıyor sana karşı. Umurunda olmayabilir, yine de yazayım dedim, boyum bir on konuşmayı severim :D
Zekidir, büyüğümüzdür. Aksi istikametlerde de olsak- öfkesi üslubunun önüne geçmediği zamanlarda okumayı severim.

Bana kızmıştı niye hatırlamıyorum :D yorumları güldürüyor evet ama yanaklarımı ısırıyorum :p

Kirlangiclar gibi cirpiniyor.
Bir tas taharna corbasi iyi gelecektir.

daha evvel bi muhabbet esnasında tam bir seks makinesi olduğunu duymuştum. ne kadar doğru bilemem

Açık sözlülüğünü, kimseyi kafaya takmayışını , siyasi yorumlarındaki sertliği hatta küfür ederken bile sevimli, güldürüyor. Bilgi ve donanım bakımından yeterli olduğu için
bir cümlelik bir kelimelik yazıları uzun uzun anlatılan paragraflara bedel.

Adam bu forumda kesinlikle bir değerdir. Banlayıp durmadan onu anlamaya çalışmak lazım.

Gerçi banlanmayı da salladığını sanmıyorum.

Giriyor, konuşuyor, eğleniyor, dalgasının geçip çekiliyor köşesine.

Bu adamın sevilecek tek bir yanı yok..
Ukala,kaba,görgüsüz.. Adap denen şey teyet geçmiş vatandaşı..
Herkesi acımasızca elestirir kendisi elestiri kaldiramaz..
Kendini hulk sanıyor fakat görüncek adam olur kendisi..

takıldığımız başka bir forumda siyasi görüşüne karşıt forum üyeleri yok diye forumu bırakmıştı. ahsjsjskfk o yüzden ben climax'ın görüşlerine karşıt olan insanları çok sevdiğini düşünüyorum çünkü onlarsız yapamıyor...........

Hafız burhan ve howlin wolf arasında gidip gelmek gibi oluyor bazen yorumlarını okumak.
Bu yuzden seksist yorumlarını yadırgamayan feminist dusunceli uyeleri de gördüğüm olmuştur.

Siyasi konuda ironik ve sağlam tespitlerde bulunuyor

Siz kadınlar ne ister sorusuna "y***ak ister beyim" yazdığınızda linç edilirsiniz.
Ama aynı yorumu o yaptığın da gulup gecilicektir.
Muhtemelen taniyanlar , mizacinin boyle oldugunu bildiğinden kızmıyorlar.

Akpliler ya da geleneksel insanlar yazsa linç edilir, climaxler yazsa 'ayy mizahınız gözlerimi kamaştırıyor,cevhere bak' olur belli bir kesimce,günlük hayatta da böyledir bu.
Eksik olmuş.
Olayın mizaç hayranlığı ile değil beyin kalitesiyle, kişinin sahip olduğu kapasite ile ilgisi var diye düşünüyorum; objektiflik çerçevesinde salt doğruyu kovalayıp, bilgi kalitesine değer verebilmek herkesin harcı değil.

Şimdi ben ne anlatsam ne yazsam yarım kalır. Abimiz şahane birisi. Tanışlığımız 2009 veya 2010 olmalı. geyikler’den beri sever sayarım. yıllar geçmiş. Biz büyüdük o sanki hala yaşta.

Bunu sevende artık bilemiyorum..

Kimi sevip sevmeyeceğimi sana mı soracağım kardeşim zabıtı sen misin buranın ?

Kimi seversen sev okumadım bile mesajını genel yorum yaptım..

Tespitim doğru işte :) Al seni vur climax'a aynı familyadansınız..

Geri