Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Kendisini bir karikatür ile anlatmak istesem muhtemelen o şu olurdu:

4Mlb0A.jpg

Şimdiye dek forumlarda gördüğüm en orjinal insan sanırım ya. Oldukça net biri. Takdir ediyorum gerçekten.

Rüyamda süresiz banlanıp üyeliği siliniyordu. :e2:
Banlayan prostat olur inşallah. Amin. :p
Forumun zeki insanlara ihtiyacı var. Banlanmasın lütfen.

Fazlasıyla duygusal ve alıngan biri.
Kolay sinirleniyor.
Ön yargılı olduğu konular da azımsanacak düzeyde değil.
Onun dışında bazı yorumlarını beğenirim.

Bir kadinda ilk dikkat edilen bilmem ne konularinda climaxin bir yorumu var ise bu yorum memedir. ljkglj
Kotu bir izlenimim yok kendisi hakkinda.

çok eskiden takıldığımız bi forumda avatarına bi fotisini koymuştu, yani muhtemelen o kendisiydi, hayal meyal de olsa hatırlıyorum ve kendisini görebilen nadir kişilerden olduğum için şanslı hissediyorum. :D ayrıca oğuz atay'dan sonra hemşeri olmaktan dolayı mutlu olduğum ikinci kişi ve tabii ki yobaz hunter olarak kanaat önderimiz jfjf

Ben yorumlarını seviyorum. Ve bildiği şeyler fazla.

Bende dinsizim fakat sizin kadar yorum atmıyorum din konularına çünkü kör insanlara gökkuşağı renklerini anlatmaya benzer.

Bırakın herkesin başkanı peygamberi allahı kendine neşeli konularda görmek isteriz saygılar.

Poliklinikten arta kalan zamanlarda forumlarda, islam ve mevcut yönetim aleyhine beyin yıkama faaliyetleri, yaşama küsmüşlük, hiçbirşeyden memnun olamama, yorgunluğu, alanında ihtisas yapamamanın ezginliği, forumda peşinde gezen onlarca hatuna rağmen çapkınlık hususundaki yeteneksizliği, akla gelebilecek her konuda racon kesmesi, pilavı ekmekle yemesi, komplekslerinin yanı sıra; sevgi, saygı, yardımsever,hoşgörü vs vs gibi yüksek insanlık vasıfları ile gönüllerimizde yerini almış forumdaşımız. 50 ye merdiven dayadı buruşuk.

Çok duygusal biri olduğunu biliyorum.
Bazen acımasız gibi yorumlar yapar ama kolay kırılır kolay sinirlenir.
Sinirlenmek de duygusal bir reaksiyon zaten.
Fikir olarak pek uyuşmasak da kedici olması güzel.

Son zamanlarda yazdığı bazı yorumlarından anlayabildiğim kadarıyla inanma yolunda olan (Allah hidayet versin) deist biri.
Din hakkında sorduğu sorular bazı kişilerce art niyetli yorumlanmış olsa da, kötü bir niyetle değil de öğrenmek için sorduğunu hissettim.
Cevap veremediğiniz her insana bi tekme de siz vurursanız o vebalin altından kalkamazsınız..

Bazen öyle güzel sövüyor ki, keşke erkek olsam da eşlik etsem diyorum.
Öyle bi kral.
1 gün kendimi tutamayıp efso yorumlarından birini imza yapacağım :msm:

O artık bir Müslüman. :) :mlk: :hppy:

Du9lk6l-XQAAFw-Kj.jpg

sessiz sakin kulaklığını takmış, keyifle muhalefet yapıyor yine. <3

Severim de,

Climax'la 3'lü sarmal mk.

Din, Akp, Karılar (memeli olan)

Ağbiiiiiiii gel başka konulara da gellllllllll.

hoşgeldin abi.

[YOUTUBE]7UhH6gJ7Nps[/YOUTUBE]

adam mapustan yeni çıktı, bi hoşgeldin deyin ya.

Geri