Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
sağı solu belirsiz
bi iyi bi kötü
hayalimde beyaz önlüklü göbekli kıllı doktorlar gibi nedense
gelene geçene ukelalık yapan cinslerden ama eminim öyle değildir.
bu benim hayal gücümün bok yemesi :P

lisedeki felsefe hocamız derste bize bi gün şöyle demişti: biz bir sonraki nesil olduğumuz için hepimiz anne babalarımızdan daha bilinçliyiz. sizin çocuklarınız da sizden daha bilinçli ve entelektüel olacaklar. o yüzden siz bugün kendinizi geliştirebildiğiniz kadar geliştirin ki ileride çocuklarınız da çok başarılı ve kültürlü insanlar olsun. bu sözü hayat felsefem haline getirdim o günden beri. bi de o hocamı aşırı sevdiğim ve çok kültürlü bulduğum için çocuklarının ileride birer einstein olacaklarını düşünmüştüm. :D aynı şeyi climax abinin kızı için de düşünüyorum :p

climax ne adını ne hayatını bilirim. Yorumlardan okuduğum kadarıyla siyasi görüşünü bir de fevri hareketlerini bilirim.
Bilgili olduğuna inandığım kadar, aksi bir adam olduğunu düşünüyorum
Normal konuşan birisi var mıdır acaba onla
Saygı duyarım efenim, sevgiye ne gerek var bu zamanda

Böyle açtırtırım konunu akrjsk

Neyse.. hiç sohbetimiz olmadı climax'la. Kimdir nedir hiç bilmem ama çok fazla okudum yazdığı her şeyi.
Sinirlendiğine hiç denk gelmedim.
Ben buradan gitmeden önce nedense sürekli sarhoş biri olarak canlandırdım gözümde aksks
Düşündüğü ne varsa söylüyor. Karşı tarafla farklı düşünse bile belli bir saygısız tartışmaya girmiyor. Ama kimse onunla baş edemiyor aksnsns

Şimdilik bu kadar. Hoşça kal. :cvcv:

2009 yılında attığın ilk mesajı hatırlıyon mu la zübük ?

aramızda , klaymex diye okuyan kaç kişi var ? acep

climax, tutarlı, ısrarlı, korkusuz...
olaylar karşısında verdiği tepkiler net,düşünülenin aksine son derece relaks olduğunu düşündüğüm bir büyüğüm:)
Üstelik banlanmasına sebep olacak hiç bir sözcüğü argo ya da anormal bulmuyorum:)

Bariz bir şekilde önceden çok ağır ithamlarda bulunarak küfürlü, saygısızca ve sığırca yorumlar yapıyordu konularda. Aslında çoğu fikrine katılıyordum ama kendi görüşü/ideolojisi/inancından olmayan insanlara küfür ve hakaret edince tiksinti geliyordu. Lakin şimdi öyle mi? Adeta bir kelebek, bir Pollyanna. Elbetteki yine görüşlerini ve fikirlerini savunuyor fakat bu kez daha kibar ve lafı gediğine oturturcasına yapıyor. Emin ol bu son zamanlardaki dilin daha etkili. Benden yaşça büyük olduğunu biliyorum ve saygı duyuyorum. Umarım bundan sonraki yazım dilinde hep böyle olur ve yorumlarını daha sık görürüz.

Saygılar abi.

Etiketleyerek övelim ki ıskalamasın.

climax

Gelişme görüyorum. Belki sevebilirim. Deniyorum.

onu banlayanlar lolipop olsun :pppp

climax allahsız tosbaaam bekle bende banlancem :pppp

Ya bu adam siyasete girmesin.
Milletin o kadar cinsel
sorunları varken,
Olacak iş mi şimdi?
Al işte banlandı gitti.
Ben derim
uzmanlık alanının dışına çıkama be kardeşim
Dost tavsiyesi :)

Onda o kadar akıl yok ki!

Geri