Climax

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
hadise den nerdesin aşkım şarkısını armağan ediyorum ...
05.05.2015 tarıhlı yorum :
Tarih sizi affetmicek asla
bi climax kolay yetismiyor. ......

Allah hidayat etsin
Umarım ölmeden önce iman eder.

Gerçek ulusalcı climax 2014 sonlarında öldürülüp yerine bu Yahudi, misyoner, atayiz, teröriz, lobici, demokrat, mossad ajanı climax'ı koymuşlar bence.

yorumları güldürüyo, farklı biri, forumda sayılı kişilerden üzmeyelim onu :cigara:

Gerçek ulusalcı climax 2014 sonlarında öldürülüp yerine bu Yahudi, misyoner, atayiz, teröriz, lobici, demokrat, mossad ajanı climax'ı koymuşlar bence.
Haddim olmayarak kinayeli bir şekilde bunu düşünüyorum bende (:
Değişmeyen tek şey değişimdir,değişmek erdemlilik ister sende bol keseden maşallah :D

Ajdarın şarkılarının tasarımcısı :D

Imla kullanmadan.icinden geldigi gibi yazan.değişik bir arkadas.onceden hic sevmezdim.simdi seviyoruz.

eskilerden bir dostu hatırlatan shiffredi kıvamında üye tam olarak tanımasamda ortak bir ilgi alanımız mevcut :D ve meşrep edepsiz yorumlar bir climax klasiğidir

Zıt fikirlere sahip olsakta kendisine sempati duydugum dogrudur. Eee nede olsa hemsoyuz :)
Forumda ban yeme rekoru kirdi ama pes etmedi azmin zaferi o :p
Bazen cok sinirlenip yorumların dozunu kacirdigini dusunsemde pek cok dusuncesinde hakli buluyorum kendisini.
Her sey gonlunce olsun hocam saygilar.

Görüşelim diyorum kaçıyor hep .. Beni sevmiyor, önemsemiyor, adam yerine koymuyor ama olsun ben yine de bekleyeceğim onu ayaz gecelerde bile :)

Yaptığım ironi anlamamış cx cx
ayrıca üyeler kendi sözlüğüne yazamaz sabırsız şey
aslında seninle rap yapmak lazım o potansiyeli sende görüyorum
edit: sen yazma buraya silinir ama ben görüş belirtebilirim (:

Bekar olmadığını duyunca çok üzülmüştüm:s: Bakayım hala üzülüyorum galiba sdhaghdf
Adam kendine güveniyor yahu ne derseniz deyin.
Kaliteli insanın hali başka,öperim.

Geri