climax yüklü elektroskoba nightblue yüklü cisim yaklaştırılması

Konu sahibi son olarak 308 gün önce görüldü
nightblue yüklü cisim ile aynı yük yüklenmesi sonucunda elektroskobun yapraklarının açılmasına sebep olur. :tatlı:

Topraga basmaya geldim..

Mesela climaxı saçımıza sürtüp naytbuluya yaklaştırırsak naytbulu kene gibi yapışır...

Adımın şu kripto ile anılmasından rahatsızım.

Ohhh. Eyvallah. Ama bak dakikada sinirimi ziplatti vitaminsizin biri. Neymiş vay efendim posta koyup gitmişim de niye gelmişim. Ulan hadsiz! Sana mı soracam. Arkadaşlarım var burada. Saygin insanlar. Onları gormeye gelmisimdir belki. Babanın tapulu malı mı kardeşim burası. Ayy bak sağdan sağdan geldi yine. Neyse nesemiz daim olsun:)

Ohhh. Eyvallah. Ama bak dakikada sinirimi ziplatti vitaminsizin biri. Neymiş vay efendim posta koyup gitmişim de niye gelmişim. Ulan hadsiz! Sana mı soracam. Arkadaşlarım var burada. Saygin insanlar. Onları gormeye gelmisimdir belki. Babanın tapulu malı mı kardeşim burası. Ayy bak sağdan sağdan geldi yine. Neyse nesemiz daim olsun:)

İşte sen olmayınca bir yarımız eksik...bu arada doggy falan arkandan çok attı tuttu yalnız haberin olaun

Siz gitmişsiniz biz gelmişiz, adınız çok anıldı. Ben de 2 gündür kim bu climax diyordum. Ne çok seveniniz varmış, hoşgeldiniz.

skdjd. Kamki tebrik ediyorum,başardın.

Hoş geldin,climax.

Gençler çok özür dilerim. Benim seksim geldi yarın görüşürüz. Hepinizi (o sümüklü hariç) çok özlemişim.

Ben climax beyefendinin formüller uzerinden kendisine ulaşip, gelebilecegini hic dusunememistim.
malumatfuruş hanimin zekasini bir kez daha taktir ettim.
Teşekkürler..skjh

hosgeldinkiiiiiii

232320412069202.gif

Hadsiz sensin biraz da terbiyesiz :)) Önce okudugunu anlamaya çalış ezbere mi doktor oldun xyzq:) bir de turkce ogren diyo zoruna giden seyi bastan soylesene hanzolugun alemi yok..

Gormuyosan iletirler.

sözelciler hadi yine iyisiniz he climax gelince sözelci olmanız gölgede kalmış oldu köfteler sizi.

abi bıraktığın gibiyiz biz de işte görüyorsun, sabah futbolcu geliyor sorularını sorup gidiyor biz de gün içinde yanıtlamaya çalışıyoruz yapabildiğimiz kadarıyla. asjfjdjalmur da yeni geldi, seni karşıladığımız gibi karşılamadığımız için biraz alındı şuan galiba. :cici:

Geri