Climax ve R'leri

Konu sahibi son olarak 998 gün önce görüldü
Entropi yasasi bile tersine isler, climax geri yapmaz!

R nin geri vites olduğunu bilmeyenler adamı peltek sanacak

Climax bir keresinde ise gec kalmis, hastanenin bas hekimi işe saatinde gelen tum calisanlara ceza vermis...

Sux yıllardır benim tutarsız olduğumu düşünür. Başlığını açmak istemiş. lakin ilk örneği bile geri vites değil aslında. Sadece özeleştiri yaptığım açıkça görülüyor. Çünkü yeri gelince kendimi acımasızca eleştirim. Bu bile benim ne kadar yüce bir insan olduğumu gösterir. Sux zaten içten içe beni kıskanıyor. Nedenini bilmiyorum. Yanımda görünmek istiyor. Doğrudan karşısina da alamıyor. ama her firsatta çelme takmak için fırsat kolluyor. Kompleksli diye düşünüyorum.
Geçen halı sahada görmüşler seni doktor;

IMG_9273.jpeg

O kadar şanslıyım ki.. bak ağlıyorum şu an. "Zirve yalnızlığı" denen tezi çürüttünüz arkadaşlar. Sağolun. Olimposun tepesini sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Dağ eteklerinden yükselen bir kaç cılız ses bana kadar ulaşmıyor zaten, kafama takmıyorum.

Forumda gördüğüm en kabına göre şekil almayacak, içindekini çat çat söyleyecek tek insan belki de…

abi altını eşelemekteki tüm çabalarımın beyhude kaldığını fark edip pes ediyorum. bu şakşakçı tayfanın gönlünden glimax sevgisini eksiltemem, sizin mahalledeyim müsaitsen gel önce biat edeyim ardından çay içeriz..

abi altını eşelemekteki tüm çabalarımın beyhude kaldığını fark edip pes ediyorum. bu şakşakçı tayfanın gönlünden glimax sevgisini eksiltemem, sizin mahalledeyim müsaitsen gel önce biat edeyim ardından çay içeriz..
Şakşakcılık değil o. Gerçeği görme, değerli olana hakettiği teveccühü gösterme hakkaniyeti.

Manitamız ya da kamkimiz değil ki şakşaklayalım… Ayda yılda bir gördüğüm insan yani…

Climax in yorumlara baktimda ole bi nakavt etmiski ayaga kalkip alkisladim vallahi

Benim yıllardır tanıdığım doktor asla "R" yapmaz. Adam bir kere ileri görüşlü, her zaman önündeki hedefe odaklanan birisi :)
Bu konuda yeterince övgü almış, zirveye çıktığını düşünüyor, çeşitli kıyaslamalar ile erişilmez olduğunu düşünüyor.. forum tarihini baştan yazan adam, genç kızların yedek sevgilisi, dullların gözdesi, ailemizin hekimi.. st by doktor climax.
- asla R yapmayan adam

Arap sevici climax.
Lawrencein ruhunu içinde yaşatıyor.
İzmirli abdulaziz al assaf

Geri