Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ateist olmasına rağmen allaha inanıyor
Geçen halı sahada görmüşler seni doktor;Sux yıllardır benim tutarsız olduğumu düşünür. Başlığını açmak istemiş. lakin ilk örneği bile geri vites değil aslında. Sadece özeleştiri yaptığım açıkça görülüyor. Çünkü yeri gelince kendimi acımasızca eleştirim. Bu bile benim ne kadar yüce bir insan olduğumu gösterir. Sux zaten içten içe beni kıskanıyor. Nedenini bilmiyorum. Yanımda görünmek istiyor. Doğrudan karşısina da alamıyor. ama her firsatta çelme takmak için fırsat kolluyor. Kompleksli diye düşünüyorum.

Evlilerle ilgilenmiyirimsüreyya climax’e asık olabilir mi
sesli düsündüm
Şakşakcılık değil o. Gerçeği görme, değerli olana hakettiği teveccühü gösterme hakkaniyeti.abi altını eşelemekteki tüm çabalarımın beyhude kaldığını fark edip pes ediyorum. bu şakşakçı tayfanın gönlünden glimax sevgisini eksiltemem, sizin mahalledeyim müsaitsen gel önce biat edeyim ardından çay içeriz..
Ben bir efsaneyim. Evet belki bu benim lanetim ama bununla yaşamak zorundayım. Fakat emin ol bir gün kavuğu devretmem gerekirse bu sen olacaksin.Climax in yorumlara baktimda ole bi nakavt etmiski ayaga kalkip alkisladim vallahi