Climax ve R'leri

Konu sahibi son olarak 998 gün önce görüldü
bu konuyu daha önce açmaya niyetlenmiştik fakat gerekli R'leri derleme imkanımız olmamıştı, halkımızı climax'in R'lerini derlemeye davet ediyorum. ghkfd

Öyle bi hibneyim ki ateşi yakıyor sonra olayı politik yada bilimsel mecraya getirip kendimi sağlama alıyorum. Peşimden gelen bana guvenen insanlar direkt yangın ortasında kalıyor.

Büşra deyip yürüdüğü hatunları gördüm Sjsjsj

hocamı da bir kadına yürürken bi düşündüm hiç canlanmadı. o ancak ''büşralığını yaptı yine'' falan diyebilir. bir kadınla maksimum samimiyeti böyle gibi..

Cilveli bir doktorsun kabul et Ssjsj

Hocamı ellemeyin

bu şey gibi bisey mi forumda 99 kisi var 98 i busra filan
Toplumsal değişimler kadınlardan gelir. Sene 2023. Ben anlamakta güçlük çekiyorum kadınların kendilerini kısıtlayan, hor gören, aşağılayan bir yaşam tarzını ısrarla talep etmelerini. Oysa "hadi ordan" deseler iş bitecek.
Ama büşra bunu demiyo. Kendisi için daha iyi bir hayat isteyen adamlara da küfür ediyo. Yoksa ben Eymen de sevmem. Ama Eymeni anlarım. Onun kazanımı var düzenden.

Elllerine kelepce takan polisler bile ona hayrandi

İnanır mısınız hiç r’sine rastlamadım ben…

Sux yıllardır benim tutarsız olduğumu düşünür. Başlığını açmak istemiş. lakin ilk örneği bile geri vites değil aslında. Sadece özeleştiri yaptığım açıkça görülüyor. Çünkü yeri gelince kendimi acımasızca eleştirim. Bu bile benim ne kadar yüce bir insan olduğumu gösterir. Sux zaten içten içe beni kıskanıyor. Nedenini bilmiyorum. Yanımda görünmek istiyor. Doğrudan karşısina da alamıyor. ama her firsatta çelme takmak için fırsat kolluyor. Kompleksli diye düşünüyorum.

Geri