Konuyu serbest kürsüye taşıdım.
climax'ın banlanma sebebini yazmama gerek yok sanırım tahmin ediyorsunuzdur.
Siyasi konularla ilgisi yok dini konulara yaklaşımı ile ilgisi var.
Kendisi bu zamana kadar 10-15 kere belki de süreli banlandı.Hatta iyi hatırlıyorum aylar önce yine süresiz banlanması gerekiyorken 2 ay banlanmıştı.Onun üstüne bir kaç kez daha banlandı.Burada yazan arkadaşlardan bile henüz aktif olan yokken kendisi bir kaç defa banlanmıştı belkide.
Genelde ban yaptırımı: Uyarı, 3 gün, 7 gün, bir ay , iki ay , süresiz şeklinde gider.Neden süreli değil de süresiz şeklinde merak eden arkadaşlara da açıklama olmuş olur.Tabii ki herkes fikrini özgürce dile getirir ama bir ortama uyum sağlamak şarttır.Dini konularda hassas arkadaşlar var. Ateist ama argümanlarını, yorumlarını gayet başarılı şekilde yapan arkadaşlarımız da var yeri geliyor yönetime de girebiliyorlar.Bu sebepten bu durumun din karşıtı arkadaşlara bir tepki olarak da görülmemesini isterim. Olay tamamen üslupla alakalı climax kadar hiç bir üyenin süreli banlandığını hatırlamıyorum. Bu sefer de 4,5 kere süreli banlanıp sonra süresiz banlanan arkadaşlara haksızlık olurdu.Kendisi 10'a yakın belki de daha fazla süreli banlanmıştı.
Gerekli açıklama yapıldığından, tartışma ortamı oluşmaması adına konu kapalı.