climax nedir

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usher ın ;
it's too late we ve reached the climax climax
cümleleri geçen parçası

ve sanat eserlerinde duygu patlaması olarakda bilinir

bkz:nirvana (smells like teen spirit)
bkz:metallica(master of puppets)

İngilizcede bir edebiyat terimidir. 'Heyecanın doruk noktası' olarak geçer anlamı. Romanlarda falling action ile heyecana son verilmeye başlanır.

Hazzın doruk noktası.

Simdi beni ilgilendiren kısma geliyorum :

Ban sebebi dahi yazilmadan banlanmis saygideger zat. Muhalif kesimin tamami bir bir banlandi gerçi. Kaldi asansorde usttekiyle koklaşmak isteyenler ve yalakalar. Okumaktan haz aldigim bir Latte bir Serçe bir Insomnia kaldı, fikirlerini dinlemek istedigim de EkSen ve Hayta. Nerde Jose , Dionysos , Alavarez, feveran , climax tahammulsuzlukten oturu banlandi tamami. Sizin gibi dusunmeyen, üslubu sizin gibi olmayan, ironiden, mizahtan anlamayan insanlar kaldi geriye.

Artik arada girer yazar cikariz.

Clinin neden banlandığını bilmiyorum umarım açıklama yapılır ..
Jose ise benim yüzümden banlanmıştır .. Bir başlıkta beni hedef alarak " o fikirlerinizi münasip bir yerinize tıkıştırın ve salak salak konuşmayın " gibi ibareler kullandığı için banlanmıştır ..

Sürekli İslama hakaret etmesinden dolayı kendisi sevmem. İnsanların inançlarına zerre saygısı olmayan birisi. Gönül isterdi ki insanlara ve inançlara saygısı olsun. Ama her seferinde aynı şeyi yaptı. Allah yolunu açık etsin.

Yani banlanmasaydı iyiydi de bu sefer küfür alırdı başını giderdi. Tutamıyo ki kendini. :/ Dionysos a bişi diyemem bence hak etti. Adama namazda rüku ya durur gibi dur ben de tepki vereyim dedi. Feveran garibim hep arada kaynıyo. Mükü niye banlandı hiç bilmiyorum da şu aralar herkes fazla gergin / gerginiz. Fikirler farklı, usluplar farklı, menfeatler farklı en önemlisi. Gönül ister ki herkes fikrini saygı çerçevesinde savunsun ama bazen tak ettiriyolar. Yönetim müdahale etmese bu sefer de huzursuz bir ortam oluştuğu için girmek istemeyeceğiz. Yani iki uçlu değnek. :)

daha adamla 2 sohbet edemedik ne ara banladınız :/ mevcut düzene uymadığı için insanmı banlanır

Insanları tanımadan onlara ithamda bulunun onlara teror seviciler diyin hatta terorist diyin, insanlara ahmakmış gibi davranın, insanlari tahrik edin. Boil point aşılınca da "ımı bı çık tırbıyısız. Bık nı dıdı." diyip gelip size ağlayanların aklıyla banlayın.

Gunlerdir bize demedigini birakmayan, hatta yuzyuze goruselim diye tehditler savuran adamlar kalsın? Neden cunku gelip agliyorlar.

Ama climax gitsin.

Gitsin be paşam biz de gideriz en kötu ne olacak. Ben suyumu kaynatmaya başliyim.

Pitre, Muradım seni severim bilirsin, kusura bakma şimdiden. Tereddüt de etme bana karşı.

Haydi çav
.

Süreliye çevrilmeli bence banı. O kadar da ağır bir şey yazmamıştır. Bu forumda olması gereken biri diye düşünüyorum.

insanların acılarıyla eğlenebiliyor ne güzel
bi daha gelmez umarım yada gelirse ciddiye almayın beni en çok üzen de yorumlarını alıntı yapıp cevap vermeniz oluyor

Haydi biz asansöre geçelim

Olmadı odaya kuytuya geçip sevişelim

Ama asla muhalif olup Gündeme dair yazmayalım

en azından açıklama yapılabilirdi. siz belki buradaki insanları "forumun bir üyesi" olarak görüyorsunuz ama onlar bizim bir arkadaşımız bir ahbabımız da olabiliyor.

eleştiri kaldırabiliyor musunuz emin değilim ama emre, restful ve lethe'li yönetimi mumla aratıyorsunuz.

Fark yok Pitho arkadaş makarasını ciddi konularda da yapıp öpüşüp , sevişiyordu zaten (:
Tek fark bölümlerdi ;)

Konuyu serbest kürsüye taşıdım.

climax'ın banlanma sebebini yazmama gerek yok sanırım tahmin ediyorsunuzdur.
Siyasi konularla ilgisi yok dini konulara yaklaşımı ile ilgisi var.
Kendisi bu zamana kadar 10-15 kere belki de süreli banlandı.Hatta iyi hatırlıyorum aylar önce yine süresiz banlanması gerekiyorken 2 ay banlanmıştı.Onun üstüne bir kaç kez daha banlandı.Burada yazan arkadaşlardan bile henüz aktif olan yokken kendisi bir kaç defa banlanmıştı belkide.

Genelde ban yaptırımı: Uyarı, 3 gün, 7 gün, bir ay , iki ay , süresiz şeklinde gider.Neden süreli değil de süresiz şeklinde merak eden arkadaşlara da açıklama olmuş olur.Tabii ki herkes fikrini özgürce dile getirir ama bir ortama uyum sağlamak şarttır.Dini konularda hassas arkadaşlar var. Ateist ama argümanlarını, yorumlarını gayet başarılı şekilde yapan arkadaşlarımız da var yeri geliyor yönetime de girebiliyorlar.Bu sebepten bu durumun din karşıtı arkadaşlara bir tepki olarak da görülmemesini isterim. Olay tamamen üslupla alakalı climax kadar hiç bir üyenin süreli banlandığını hatırlamıyorum. Bu sefer de 4,5 kere süreli banlanıp sonra süresiz banlanan arkadaşlara haksızlık olurdu.Kendisi 10'a yakın belki de daha fazla süreli banlanmıştı.

Gerekli açıklama yapıldığından, tartışma ortamı oluşmaması adına konu kapalı.

Şuraya bir iki satır bir şey yazmadan geçemicem, Climax arkadaşımıza yeteri kadar hoş görülü yaklaştığımızı düşünüyorum. 1 haftalık ban cezası süresiz olması gerekirken 1 hafta aldı ve daha dün kendisini bir daha ki ban cezasının süresiz olacağı konusunda bilgilendirdim. Üye arkadaşlarımızın verdiği tepkiyi anlayabiliyorum ama, yönetimde bulunan arkadaşlarımızın verdiği tepkiyi anlamakta güçlük çekiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri