climax beyin foruma girmediği gün hissedilen duygular

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hafi gözümüz aydın gelmiş hocam. Gelmese Müge Anlı’ya çıkacaktık. skljlsk

Bence adamı bir rahat bırakın evli barklı çalışan adam her zaman müsait olmaması gayet olağan sürekli burada olsa bir sıkıntı var demektir.

Cuma günü yeniden aktif olacak doktor arkadaşlar.
Özledik kendisini, doktorsuz forumun keyfi yok. Mutsuz hissediyorum.

@climax neredesin abi ya, günlerdir yoksun.. başına bir iş gelmedi umarım.. polikliniği nerede bu adamın, söyleyin de yarın arayayım hastaneyi..

Herkese özel konu açmışsın. Bir bana açmamışsın. O kadar hukukumuz oldu şurada. Yazıklar olsun Adanalı… fjklsjkls

Herkese özel konu açmışsın. Bir bana açmamışsın. O kadar hukukumuz oldu şurada. Yazıklar olsun Adanalı… fjklsjkls
Benim sözlüğüme yazmayan tek kişi sensin.. fake adamların, kadınların sözlüğüne yazdın, konularını açtın..
Neyse bu laftan sonra yazarsan mutsuz olurum zaten..
Her konu var ya forumda, seni anlatan elli konu açtık :)

Benim sözlüğüme yazmayan tek kişi sensin.. fake adamların, kadınların sözlüğüne yazdın, konularını açtın..
Neyse bu laftan sonra yazarsan mutsuz olurum zaten..
Her konu var ya forumda, seni anlatan elli konu açtık :)
Her şeyin zamanı var. Yazcam. Ifjfj Acele etme.
fake adam kadın kim yaaa

@climax buradayız abi, az önce demişsin, yok işi düşmeyen beni sormaz, aramaz..
Çıkarı olmayan selam vermez.. ne çıkarımız oldu şimdiye kadar, bir kere basura ne iyi gelir diye sorduk :)

Hocamın nereli olduğunu ben biliyorum. Malumatla bi muhabbetleri sırasında görmüştüm. Fkkfkf

Tabip odası yoğunluğu vardı @Run Saçma sapan işler oluyo.
Hayrımıza olsun diye yönetmelik değiştiriyo bakanlık ama bi bakıyorsun ta taaaam! Başımıza çorap örülmüş. Bi şekilde doktorsuz sağlık sistemi yaratmaya çalışıyor olabilirler :D

Tabip odası yoğunluğu vardı @Run Saçma sapan işler oluyo.
Hayrımıza olsun diye yönetmelik değiştiriyo bakanlık ama bi bakıyorsun ta taaaam! Başımıza çorap örülmüş. Bi şekilde doktorsuz sağlık sistemi yaratmaya çalışıyor olabilirler :D
Kolaylıklar dilerim abi.

Geri