Classic kimdir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yıl 1989. aylardan kasım dünyaya gözlerimizi açmışız. 5-6 yaşına kadar köy hayatı sonrasında şehrin göbeğinde yaşam. yıl 1995 ilk okul mevzusu. 8 sene boyunca. En sevmediğim öğrenim hayatım. en kötü zamanlarım (çocukluk harici) velhasıl bitirdik. yıl 2003 lise hayatımın en güzel yılları, bitmesini hiç istemediğim okul. göz açıp kapayana kadar 3 seneyi eritmenin verdiği hüzün ve sontası. 2006 üniv hayatı halen devam etmekte olan bir durum. bitmek bilmeyen okul. Kısa geçmiş haricinde:

normal, sıradan, meslek sahibi olmayan, halen öğrenci olan, karamsar, bazen neşeli, genellikle neşesiz, gülmeyi kendine yakıştıramayan, sabır eden, yalanı sevmeyen, gerektiğinde herşeyi tak diye kopartabilen, güven duygusunu kaybetmiş, çok fazla ince düşünen bu yüzden hep canı sıkılan, hayatta ileriye dönük hayaller yahut planlar kurmayan, kendini hep kötüye odaklayan iyi olursa süpriz olsun felsefesi taşıyan, olmadık şeylere kafa yoran, vaktini bedavaya harcayan, çok konuşmayan, kırıcı biri olmakla beraber

otomobile aşık, otomobil ile uğraşmasını seven, karakalem çizim yapmasını seven, bazı ensturumanlara ilgi duyan ve iyi kötü çalabilen, fotoğraf çekmesini seven, gezmeyi seven, hatta kamp mevzu olayını hep isteyen ama bi türlü gerçekleştiremeyen klasik bir insanım.

sanırım tam düzgün olmadı anlatım ama olduğu kadar olmadığı kader diyip konuyu burada sonlandırayım. . (:

herkesin gönlünce olsun herşey. .

guzel tanitim olmus tam dusundugum gibi :)

En azından kafamızda birkaç şey belirdi : )

Gülmek herkese yakışır dostum.İhmal etme.=)
Her şey gönlünce olsun.

Bende seni ihtiyar bekliyordum :p
Güzel tanıtım olmuş.:cici:

Classiic ben seni bayağı yaşlı sanıyordum. :) Otomobile düşkün olmayan erkek mi var? Amiyane bi tabirle bulduğum an basıcam nikahı. :kiki:
Üniversite hayatı güzeldir; sitem etme, ah şimdi nasıl özlüyorum bir bilsen... Her şey gönlünce olsun, adını falan bağışlasaydın bize? :p

Olduğu kadar olmadığı kader :honk:
Seni de tanımak güzeldi, elbet biter o okul bu defa da neden bitti der durursun :cici:

Güzel ifade etmişsin kendini :) tanımış olduk seni azda olsa :p

Açıkcası uzun yazıları okumaı pek sevmem. O yüzden cümlelerin arasında Adını aradı gözlerim oda yokmuş. Birde Vesselam kelimen dkkatimi çekti. Tanıdıgıma şahsen memnun oldum :D

senin için kısaca söyliyim o vakit. Klasik bir insanız bitti :D Guzellik

Farkındasın , böyle olmak insanı çokça yaralar ama büyük şeylerde kazandırır.. Tanıdığıma memnun oldum, hep huzurlu olman dileğiyle

Üşenmedim okudum. Klasik bir insan izlenimi oluşmuş nckinden dolayı ama. Detaycı insanlar pekte klasik standart bir insan sayılmazlar. Detaycı insanlar araştırmacı, bilgili, aynı zamandada hemen hemen herşeyi dogrusuyla yapan kuralcı ve başarılı insanlardır. Kamp demişsin birde. Kamp hayali her daim bndede var :) Bir türlü nasib olmadı ama. Buarada okumak güzel mi dersen bence okul bitirmek değil önemli olan insanın kendini ne derece geliştirebildiğidir. Bence çalışma hayatı daha güzel. :) Classiic :)

Çok uzun yazmışsın okurum bi ara Guzellik (: (:

şaka tabiki

İnşallah sende kampa gider bol fotoğraf çeker bizi özendirirsin (: Okuma hayatı da güzel elbet çalışma hayatıda güzel lakin memurluk için uğraşıyorum özeli sevmiyorum.

Gönlünce olsun herşey.

likörlü bulut

Teşekkürler güzel düşüncen için inşallah hepimiz huzurlu oluruz.

az çok tahmin ettigim gibiydi. güzel ve farkli tanitim olmus :)

Geri