Çizgi filmlerdeki gizli cinsel mesajlar

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bazı animasyon filmleri ve çizgi filmlerdeki gizli cinsel mesajların neden orada oldukları tam bir muamma. Ya bunları çizen animatörler araya eğlence olsun diye bunları serpiştiriyor ki bu daha inanılır ya da birileri animatörleri kullanarak çocukları cinsellikten soğutmaya ya da gizli gizli çocukların aklına sızmaya çalışıyor.
Aşağıda çizgi filmlerdeki gizli cinsel mesajlar ile ilgili birkaç örnek görebilirsiniz.

1. Sol alt köşedeki iki tavşanın duruşu sizce de biraz tuhaf değil mi?

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-1.jpg

2. Sanıyoruz ki bu çocuk Peter Pan. Duvarda beliren gölgesinde oldukça açık şekilde penis ve eklentileri görülebiliyor.

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-1.gif

3. Buz üstünde kayan yavru tavşan kendi etrafında dönerken bir anda minik pipisini görüyoruz.

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-2.gif

4. Buna diyecek bir kelime bulamadık. Tavşanın yuvasının girişi açık bir şekilde vajina şeklinde çizilmiş.

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-2.jpg

5. Hop sen aşağıdaki! O ne yapıyor öyle şelaleye karşı.

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-3.gif

6. Toy Story’den bir sahne. Görünürde bir yaramazlık yok gibi ama olayın cereyan ettiği odanın duvarları birçok gizli cinsel öğe içeriyor. Dikkatli bakın, siz de görebilirsiniz.
ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-3.jpg

7. Güzel ve Çirkin’den bir kare. Masada saat, demlik, şamdan ve fincandan başka bir obje daha var. Bilin bakalım bu ne?

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-4.jpg

8. Rapunzel’in saçlarında gizlenmiş “sex” kelimesi var.

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-5.jpg

9. Sol tarafta çok korkunç ve ayıp bir obje gizli. Neden ama neden!

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-6.jpg

10. Arabalar filminin bir kesiti. Resimde çocuk kaçırmaları ile ünlü Free Candy minibüsü de var.

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-7.jpg

11. Hemen soldaki resme dikkat

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-8.jpg

.
12. Çöl ve kum tepeleri tamam da neden mem ucu şeklindeler?

ciz-filmlerdeki-gizli-cinsel-mesajlar-9.jpg

4. Madde üzdü ..
Benim en sevdiğimdi "Follow the white rabbit.. "

Hepsinde cinsel içerikli mesajlar var. Çocukları nelere alıştırıyorlar.

illuminatinin oyunları bunlar hep yada paralel yapmışta olabilir :D

Bu ulkedekı sapıklıgın temel nedenı bu demekkı :D

Böyle dusunen cıkıcak mı acaba yahu :D

Belirli bi amaç üzerine Bilinçli yapıldığına dair iddalar var zaten ki ben de öyle olduğuna inanıyorum

ya hiç unutmuyorum bi arkadaşım teletabilerden birini profil resmi yapmış onların da karınlarında ekran gibi bir şey oluor...Onun ekranda tavşanların pozisyonunda bir çift varmış ve biz bunu çok zaman sonra farketmiştik [emoji23]

dönerci kedi

ya hiç unutmuyorum bi arkadaşım teletabilerden birini profil resmi yapmış onların da karınlarında ekran gibi bir şey oluor...Onun ekranda tavşanların pozisyonunda bir çift varmış ve biz bunu çok zaman sonra farketmiştik [emoji23]

dönerci kedi

mor olani escinselmis guya hatta yasaklamayi bile dusunmuslerdi. Aslinda cok dikkat edilirse cok fazla ornek var bu konuda simdi acik acik yazamiyorum gordugumu ama cocuklar bunu hayranlikla izliyorlar

moster inc. deki sahneye çok şaşırdım, müsait zaman açıp bakacağım o sahneye.

Geri