Çıt çıtlı badi

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Arkadaşlar yapmayın etmeyin. En azından sevgilinizin yanına giderken giymeyin. Libido killer

Paçalı don giyse bu kadar libido killer olmaz. Yapma, seksi buluyorum deme ):
Yani sessizligimi bozmadan edemeyecegim kardesim. Sen fotografi gormuyorsun , yanlizca bakiyorsun.
Fotografi gör kardesim. Orada bir koy var uzakta. Sonunu goremesekte orada bir köy oldugunu biliyoruz degil mi?
Heh fotografida tam ayrintisi ile goremedigimiz icin oyle geliyor.
Ayrica yozgatin cekerek koyunden tenzilenin giydigini duslersen elbette libidon ölür.
Citcitli body diye degil bodysuit diye dusun.
Victoria giyiyor diye dusun. Kahretsin ne bilim...
Jennifer falan de bisi de yani
Kajsndjhdjd

Yani sessizligimi bozmadan edemeyecegim kardesim. Sen fotografi gormuyorsun , yanlizca bakiyorsun.
Fotografi gör kardesim. Orada bir koy var uzakta. Sonunu goremesekte orada bir köy oldugunu biliyoruz degil mi?
Heh fotografida tam ayrintisi ile goremedigimiz icin oyle geliyor.
Ayrica yozgatin cekerek koyunden tenzilenin giydigini duslersen elbette libidon ölür.
Citcitli body diye degil bodysuit diye dusun.
Victoria giyiyor diye dusun. Kahretsin ne bilim...
Jennifer falan de bisi de yani
Kajsndjhdjd

Yok abi. Büyük resmi görüyorum. Yine de çekici gelmiyor. Gelmediği gibi libidoyu da öldürüyor. Kim giyerse giysin.

Olum illa tek bir şey mi seksi olabilir bu dünyada? Bu da seksi tamam. Fileli çorap da seksi çıtçıtlı badi de seksimsi. Ama libido killer değil yani.
Olm bütün etek çorap kombinleri seksi. O benim için tartışmaya kapalı. Ama çıtçıtlı badi değil işte ya. Vallahi de değil billahi değil. Artı libido killer. Çok güzel masanı hazırlamışsın, şaraplar yudumlanmış, sohbet edilmiş. Muhabbet romantizme kayıyor artık ufak ufak. Hooop çıtçıtlı badi. Kalkar masayı bozar çay demlerim. Yapmayın

Yok abi. Büyük resmi görüyorum. Yine de çekici gelmiyor. Gelmediği gibi libidoyu da öldürüyor. Kim giyerse giysin.

Olm bütün etek çorap kombinleri seksi. O benim için tartışmaya kapalı. Ama çıtçıtlı badi değil işte ya. Vallahi de değil billahi değil. Artı libido killer. Çok güzel masanı hazırlamışsın, şaraplar yudumlanmış, sohbet edilmiş. Muhabbet romantizme kayıyor artık ufak ufak. Hooop çıtçıtlı badi. Kalkar masayı bozar çay demlerim. Yapmayın
Kardeşim o zaman ambiyansı bozan sen olmuş olursun. Bu seni huysuz bir dede konumuna sokar , ömerciği döven dede gibi;
1762972294920.png

Geri