Çişinin Rengini Söyle, Sana Nasıl Olduğunu Söyleyeyim!

Konu sahibi son olarak 1277 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çişinin rengi sağlığın hakkında çok fazla şey söyler. Sadece yeterince su içip içmediğini değil. Ciddi bir idrar kanalı enfeksiyonunu da, böbrek problemini de çişinin rengine bakarak doktorun görebilir. Hatta şeker oranına bakarak diyabet riskini çıkarır. Vücudun içerisinde ne olup bittiğinin önemli bir işaretçisidir çişimiz.

Farklı çiş renklerinin ne anlama gelebileceği ve vücudun hakkında neler söyleyebileceği konusunda aşağıda bir infografik yer almakta

Unutmayın! Bu infografik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Siz bir sorun olduğunu düşünüyorsanız hemen doktora görünün!

cis-rengi-saglik-regd.png

1368093095-47.jpg

Hgjslalff:D

Aleynaa ve ilginç konuları vol5631:p

Okulda biyoloji hocamız ders anlatırken bi gün dedi ki ; cisiniz beyazsa sorun yok böbrekler çalışıyor ve sagliklisiniz ama uzun süre şu içmemek, wc ye gitmemek cisinizin sarı olmasına sebep olur bu durum uzun surerse hasta olursunuz ayrica hastayken de dikkat edin sidiginiz sari olur genelde demişti paradoks gibi aklıma farah hoca geldi sabah sabah hajsjajaj:p

Aa mavi , yeşil falan ne güzel ya :p Ben sürekli işerim valla öyle olsa , çok eğlenceli :p hohohoh.

Su yerine Bira içince köpüklü sarı mi ? :p

Konuya mı güler sin yorumlarami hey Allah,ım :D

Laboratuvar tahlilerinde yazardi ya :D
Ramazanda onume cis bardaklari dizilirdi limonata gibi.numunesini al cihazlara yerlestir :D zevkliydi :D

`
urussib moives uno

Rengi neydi acaba hiç dikkat etmedim ilk fırsatta bir göz atim :D

Su için bol bol da görün sonra benim gibi 10 dk da bir wc ye gidip isyan edersiniz valla artık useniyorum şu içmek istemiyorum :D

Su ,cay,yeşil çay çalışan masa başı insanın laneti gibi:D

İşte bize böyle konularla gelin .. Çişti idrardı vesaire :)

Başlığı görünce, fal gibi bişey sandım.

İyi bari,sağlıkla ilgili, yani mantıklı..
Fal olmasında,sorun yok :)

Aslında çok önemli bir konu vücudun ne kadar suya ihtiyacı olduğunu çişin renginden öğreniyorsunuz renk koyu iye vücut sinyal veriyor.

Şimdilerde bile doktorların dikkat edîn işerken bir göz atın rengine dediği mesele ;)

Doğru bilgi olduğuna inandım böbreklerimde kum olduğunda pembe işiyordum:p teşekkürler.

e bu çok normal.bokun da rengi kıvamı önemli.misal protein oranı arttıkça kokusu artar.susuz ve lifli besinden fakirse koyun boku gibi olur.ideali tek parça kol gibi olan bok
edit:nasıl laflar ediyorum lan ben koca adam yazdıklarıma bak

e bu çok normal.bokun da rengi kıvamı önemli.misal protein oranı arttıkça kokusu artar.susuz ve lifli besinden fakirse koyun boku gibi olur.ideali tek parça kol gibi olan bok
edit:nasıl laflar ediyorum lan ben koca adam yazdıklarıma bak

İçimizi dışımıza cikarttin ya helal olsun. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri