Çirkin Olmak

• Kullanıcı Pi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3765 gün önce görüldü
Bu cirkinlik dissal ise careleri mevcuttur. Bakim yapilir,olmadi estetik, olmadi fondoten bisiler yapilir. Ama icten geliyorse bu cirkinlik bunun caresi yoktur. Allah oyle cirkinlerin belasini versinnn .p

Allah'ın yarattığı her kul güzeldir.

asfsgksjk çarpıldı -.-

ben güzel olmasam bunca insan peşindem koşar mı diye bir yem atsam hangi balıklar yutar acaba :))

saçlarımı savurur konudan çıkarım, seyri keyifli yanıtlar verin bana cücükler

Çirkin bir kızdan böyle sözler çıkmaz güzellik ;)

Olmak için hiç uğraşmadığım kalıtımsal özelliğim ..

çoookk çirkiniim çooookk :p
ama sanssizim yine de :T:

cirkinlik her kapiyi kapatiyor guzellik bazen ise yariyor lakin hepsi birer et kemik yigini kafan guzelse gerisi muhim degil..

Hepimiz çirkiniz aslında, sadece bazıları bazılarına güzel bakıyor o kadar.

Güzellik bir bok değil, uçar. Çirkin olduğun için talihlisin. Biri sana ilgi gösterirse başka bir nedeni olduğunu biliyorsun."

Charles Bukowski

Bizim icin cirkin olan, baskasi icin dunya guzeli veya yakisikli olabilir. En cirkini bile biri tarafindan begenilir.

'En guzeli, senin kadar sevilmedi.' diye soz geciyor Ajda Pekkan'in 'Kimler geldi, kimler gecti' sarkisin da. Direk de bu sarki aklima geldi konu'yu okuyunca.

Davranıştan ve tipten olarak ikiye ayrılır. Sonuç olarak iki türlü de kaybedilir.
Hele 2 si aynı bünye de ise.

İki çeşiti vardır . Ilki kime göre neye göre oldugu kesin olmayıp bazı insanların bazılarınca çirkin bulunmasıdır. Belki çirkin bulunan o insan bir baska insanca elleri ne güzel , gülünce dişleri ne hoş olarak nitelendirilebilir. Yani bu çeşitte salt çirkin olan insan yoktur bana göre.
Diğer çeşiti ise iç çirkinliğidir. Yalan söyler , kandırır , çirkince bir ruha sahiptir vs. Nerden baksan çirkindir yani sev sevebilirsen.

İki türü vardır
İlki yüzünün çirkin olan
İkincisi ruhu çirkin olan
Her insan çirkin ölür ama ruhu çirkin olan yalnız ölür

Geri