Çirkin Kızlara Elveda

Konu sahibi son olarak 4222 gün önce görüldü
Ben yine ben yine geyik bölümünün en efsane üyesi olarak bu konuyu açmayı bir görev olarak düşünüyorum.

Evet bugünkü konumuz çirkin kızlar yaşamasın. O kadar makyaj çeşitlilikleri var. Alıp yüzlerine sürsünler çirkinliklerini gidersinler. Çok mu zor. Sonra biz çirkin dedik diye bıze kızsınlar

Size çirkin gelen başkasına güzel gelir güzellik göreceli nede olsa.

Buna isyan eden çok yakışıklı biri olsa anlayışla karşılayabilirdim.

İlginç..

Makyajı Sür Güzelleş..!

Yüzyılın Buluşu Olmalı Bu..

Nerden biliyorsun. Yoksa feysimdeki bana sulanan kız senmisin benım yüz vermediğim ?

Bak şimdi küçüğüm. Anladım laf sokmaya çalışıyorsun da sana sulanacak kadar seni beğensem sana çirkin der miyim?
Neden mantığını devre dışı bırakıyosun?

Bak şimdi küçüğüm. Anladım laf sokmaya çalışıyorsun da sana sulanacak kadar seni beğensem sana çirkin der miyim?
Neden mantığını devre dışı bırakıyosun?

Biraz mantıklı ol. Kız yada erkek birisini beğenirse aşık olursa o kişide ona yüz vermez ise bu aşık olan kişide , karşıdakine çamur atar. Yok çirkin kızdı yok tipsiz erkekti şeklinde kendini tatmin eder.

Psikoloji bölümü mezunuyum sonucta bana mı öğretiyorsun ?

Yaşasın çirkin kızlar. :))

Biraz mantıklı ol. Kız yada erkek birisini beğenirse aşık olursa o kişide ona yüz vermez ise bu aşık olan kişide , karşıdakine çamur atar. Yok çirkin kızdı yok tipsiz erkekti şeklinde kendini tatmin eder.

Psikoloji bölümü mezunuyum sonucta bana mı öğretiyorsun ?

Senin bu dediğin ergenlerde geçerli. Eksik okumuşsun.

şahsi tartışmalara dönüşen mesajları silmek adına konu tarafımca kapatılmıştır.

Unutulmamalı ki makyaj çirkini güzel yapmaz eksiklikleri kapatır.

Güzellik ve çirkinliğe gelince kime göre neye göre?

bana mı dedin kardeş?

kotu-kiz.jpg

Geri