Çirkin erkekler kadınları daha mutlu ediyor!

Konu sahibi son olarak 271 gün önce görüldü
Çirkin erkekler kadınları daha mutlu ediyor!

Bu sadece şans ya da tesadüf olamaz! Güzel kadınlarla birlikte olan çirkin erkeklerin sırrı çözüldü...
2649
Etrafımızda bu tip çiftleri görüp hep şaşırmışızdır: Güzel bir kadın ve çirkin bir erkek!

"Bu kadın, bu adamda ne buluyor?" diye kendimize sorduğumuz bu sorunun cevabını uzmanlar verdi...

ABD'deki Tennessee Üniversitesi uzmanlarının 82 çiftin evliliğini beş yıl boyunca izleyerek yaptığı araştırmaya göre, eşi kendisinden çirkin olan kadınlar kendilerini daha mutlu ve daha güvende hissediyor.

Uzmanlar; eşinden daha çekici olan bir erkeğin ufak kaçamaklar yapma şansının daha fazla olduğunu, böyle bir ihanet ihtimalinin ise kadının huzurunu ve mutluluğunu bozduğunu söylüyor.

Sosyal İlişkiler Profesörü Albert Daniel ise; partnerlerinden çirkin olan erkeklerin; kadınına daha fazla sahip çıktığını ve bu sahipliğin kadınların eş olarak kendilerinden daha çirkin erkekleri seçmesinde etkili olduğunu söylüyor.

İşte bazı bilinen ünlüler: Heidi Klum- Seal, Cansu Dere- Cem Yılmaz, Ronit Gülcan- Cem Hakko, Christina Aguilera- Jordan Bratman...

6b758b9b46.gif

Bunun çirkinlik, yakışıklılık ile alâkası olacağını sanmıyorum. Adam çirkin olur, kadın kız peşinde koşturur durur, çirkin olsada birisini bulana kadar uğraşabilir, kimi erkek olur yakışıklı olur kendisine yanaşanları sadakatinden dolayı da olsa tersleyebilir. Bunlar karakter meselesi, bilindiği üzre çirkin insanlarında kendini kanıtlama isteği olabiliyor psikolojik olarak.

Çirkin insanda çok sadık olur yakışıklı insanda bunun ayrımını görünüş değil karakter yapar. insanları sınıflandırmayı doğru bulmuyorum. Ruhsal bir yapı özelliği bu.

Erkek çirkin ve kız güzelse Erkek kendini kıza karşı biraz daha ezik hisseder ve mutlu edebilmek için var gücüyle mücadele eder.

Saçmalık. Kadın var kadın var. Kimi kadın parayla mutlu olur kimi kadın aşkla. Çirkin ve zengin erkek paraya tapan kadınları mutlu eder. Çirkin ve aşık erkek , aşka değer veren kadını mutlu eder. Olay erkeğin ya da kadının çirkin olmasında değil , olay mutluluğu insanların nasıl gördüğünde ya da ne zannettiğinde.

Ayrıca çirkin erkek yoktur az vodka vardır :p .

Ya da tam tersi hohohoh :p

evet sonuna kadar katılıyorum yakışıklısının ne resti bitiyo ne kaprisi...

O halde benim hatun benlen mutsuz ama beni kandırıyor yada bu haber asparagas :D

Çirkin erkek mi dedi biri.

Buyrun benim sorun cevap vereyim...

Evet çok mutlu ederiz. Güzel yada yakışıklı değilsen geriye en iyi koz kalıyor o da iyi birisi olmak.

Ben asla babyface sevmiyorum zaten ben sevecek bişey bulurum adamsa.

E buda gayet dogal gozune hitap edemiyosa baska hitaplara yonelmesi cok dogal

Abi yakisikli degilim ama cirkin de degilim. Ama mutlu edebiliyorum. Sorun ne biliyor musunuz? Hayatim boyunca iki defa sevip bir defa asik oldum. İkisi de bana ihanet etti. Kimisi en ihtiyacim oldugu zamanda digeri ise ihtiyacim yokken bile defolup gitti.

Asik oldugum hatun simdi gelse her turlu yalanina inanip onu yine isterim. Boyle de bi aptalim.

çirkinlerin mutlu etmekten başka şansı olmadığı için olabilir mi

çirkin erkeğin mal varlığı büyük olmak zorunda belki o zaman mutlu eder kadınları.

Geri