Çirkin erkeği yakışıklı gösterecek şey nedir?

Konu sahibi son olarak 1027 gün önce görüldü
Yine absürt bir konu gördüm ve paylaşıp sormak istedim.

Sizce,

Çirkin erkeği yakışıklı gösterecek şeyler nelerdir?

çirkin erkeği yakışıklı gösterecek bir sistem olsaydı da keşke retinamız sağlam kalsaydı...
ama çirkin çekiciliği denen şey var onu nasıl sağlıyorlar bilemiyorum işte... mesela edis çirkin ama çekici. bu çok önemli bi şey beyler. çirkinseniz napın ne edin çekici olacak yollar arayın ama aramakla da olmaz...
amaaan boş verin be birileri de çirkin kalsın da kimin yakışıklı olduğu daha çok ortaya çıksın, üzülmeyin.

Allasen konuyu nerede gördün agacım?

Simdi babacim Allahin cezasi degilsen umut var demektir. Umudunu kaybetme. Kendini sev, kendine saygi duy. Alayci tiplere ****** cek. Hayatinda olacaklari sen sec, secim sansi sunma.

Aslanim benim.

çirkin birini hiç bir şey kurtarmaz.

sadece diz kapagıma düşecek kadınlar tanıyorum yazn bi kafaye girdim kot kapri kızın teki geldi diz kapagın ve diz kapagı alt kısımdaki ayak kısmın cok guzelmış sen hep şort capri tarzı şeyler giy lütfen dedi :S tmm dedim

sadece diz kapagıma düşecek kadınlar tanıyorum yazn bi kafaye girdim kot kapri kızın teki geldi diz kapagın ve diz kapagı alt kısımdaki ayak kısmın cok guzelmış sen hep şort capri tarzı şeyler giy lütfen dedi :S tmm dedim
Kekecim inanırım valla...
Ben de iki ay önce ilk defa çok güzel dudakların var diye iltifat aldım. Bu yaşıma geldim, ilk defa dudağımın beğenildiğini gördüm.

Ziyaaaaaaaaaaaaa.

Cüzdanının şişkinliği, yakışıklı görünmesini sağlayabilir...

Site sahibi olabilir mesela. X bana çok yakışıklı görünüyor.

Para cirkin insani, guzel yapmaz beyler. Bazi kisiler icin cekilir kilabilir, o ayri.

Ego bombasini ise cekilir kilabilecek hic bir sey yoktur orasi baska bir post konusu .p

Sahsen, cok asiri cirkin degilse bir birey ve cok kisa degilse, ortalama bir erkekten konusuyorsak, zekasi ve bilgisi ile cekiciligini artirabilir. Karakteri ile de insanin saygisini kazanir. Saygi, bir kisiye bakis acinizi degistirir. (Burada, kiyafetine ve kisisel bakimina dikkat ettigini varsayarak bir yorumda bulundum. Magara adami gibi gezinmeyin lutfen .p)

Geri