Ciri’nin Kılıcı Gerçek Oldu!

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
The Witcher 3’ün “göz alıcı” karakteri Ciri‘nin oyunda kullandığı kılıcın gerçeği üretildi.

Bir kılıç ustası olan Alan Padziński, daha önce The Witcher 3: Wild Hunt‘taki kılıç kullanma hareketlerini gerçek hayata taşıdığı bir video yayımlamıştı, şimdiyse Ciri’nin kılıcıyla karşımıza çıktı. Ocakta dövülerek, tamamen el yapımı olarak hazırlanan kılıç 1.3 metre boyunda ve göz alıyor. Aşağıda bitmiş halinin fotoğrafına yer verdiğimiz kılıcın üretim sürecindeki diğer fotoğrafları için buraya tıklayın. Öte yandan Alan Padziński’nin kılıç şovunu da yine aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

the-witcher-3-wild-hunt-web.jpg

Multiplayer

ciri çok güzel ya :ask

ayrıca ciri olarak oynamak geralt olarak oynamaktan daha zevkli
CIRILLA.jpg

oyunu bitirdin mi hacı? benimki mutlu sonla bitti :D
bir de önce yennefer'a onu sevdiğimi söyledim, sonra triss'i öptüm ona da onu sevdiğimi söyledim gitmesine izin verirsem kaer morhen'e gelmez diye düşündüm :D triss'in de ihtimal dahilinde olduğunu bilseydim yennefer'a hiç umut vermezdim yani nerden bileyim, en sonunda ikisi de yar olmadı sjdhfg

[youtube]ZK4_O7QJ55Y[/youtube]

benim mesajdaki video bunun yanında bişey değil nettin sen :D
pc'ciyim deyince konsol düşmanı gibi oluyor pc'm var diyelim ona, last of us, uncharted bi de bunu oynamayı isterdim ama kısmet :D

benim mesajdaki video bunun yanında bişey değil nettin sen :D
pc'ciyim deyince konsol düşmanı gibi oluyor pc'm var diyelim ona, last of us, uncharted bi de bunu oynamayı isterdim ama kısmet :D

bide oyundayken elinde konsol varken dene hacım ayrıca uncharted i kesinlikle tavsiye ederim

dualshock 4 ile oynuyorum hep zaten ya, tek eksik oyunun pcde olmaması, yazın bi ps4 kiralayıp oynamak lazım :D

aynen hacı bütün god of war serilerinde nerdeyse var .d ps2-ps3-ps4 ps vita hepsinde oynadım tüm oyunlarını god of war fun ım :D ( o sahne yüzünden değil)

vay maşallah ps koleksiyonu yapmış adam :D benim tek konsolum ateriydi jsjhd

oyunu bitirdin mi hacı? benimki mutlu sonla bitti :D
bir de önce yennefer'a onu sevdiğimi söyledim, sonra triss'i öptüm ona da onu sevdiğimi söyledim gitmesine izin verirsem kaer morhen'e gelmez diye düşündüm :D triss'in de ihtimal dahilinde olduğunu bilseydim yennefer'a hiç umut vermezdim yani nerden bileyim, en sonunda ikisi de yar olmadı sjdhfg

[youtube]ZK4_O7QJ55Y[/youtube]

Yok bitiremedim daha bu aralar oyun moduna giremiyorum pek oynayacak bir sürü oyun olmasına rağmen işlerinde verdiği bir yorgunluk oluyor bakalım acelemiz yok elbet bitiririz. Sonu mutlu mu ? üzücü mü ? biter bilemem ama onuda yazarım :)

Haberi görünce direkt aklıma bu geldi. İlginizi çekerse, "Man at Arms" adı altında youtube'da birçok videoları var bu şekilde.

[YOUTUBE]5N6wQc6kbA8[/YOUTUBE]

Geri