cips tiradı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
konu şablonu için favelaya teşekkürler :emoji_writing_hand:

merhaba arkadaşlar. bu başlık altında cips ile ilgili her şeyi konuşalım istiyorum. iyi cips nedir? hangi cipsler tercih edilmeli? cipsler bu kadar sağlıksızken hâla neden yiyen insanlar var? efendime söyleyeyim tırtıklısı mı? yoksa tırtıksızı mı?

Resim1.png
şaka bir yana önerdiğiniz cips -mümkünse f/p- hangisi alınmalı vs vs bu konu tiratta konuşalım.

ilk kez piyasada böyle bir cipse denk geldim....... etiketinde beyan edilene göre içeriğinde palm yağı, yapay aromalar, kimyasal katkı maddeleri, koruyucu falan hiçbir şey yok........ fıstık tadı, fıstık ezmesiyle verilmiş....... kızartma, fıstık yağıyla yapılmış, çeşnilendirme de, ballı da bal tozu, deniz tuzlu da deniz tuzu kullanılmış...... evde bir cips yapılsaydı böyle bir cips yapılırdı heralde......... çok beğendim gerçekten...... keşke cips taneleri biraz daha iri olsaymış...... (bimde 21 lira)

Ekran Resmi 2024-05-02 14.32.52.png

Son düzenleme:
Cips gibisin dışarıdan bakınca ağzım sulanıyor, yiyince midem bulanıyor.

pardon cipsli gömme yapacağız sandım. Ben doritos seviyorum. Bir de Lays fırından güzel. Bimdekiler fazla yağlı ve tuzlu yaaa

Bu husustaki derin düşüncelerimi unutmaz ve ayık olduğum sakin bir gün yaparım belki lakin,

çakma Pringles var, tekellerde filan gördüm, abi çok güzel aynısı dedi, yanıldım aldım,

i ğ r e n ç

sakın almayın, şerefimle Patos alır keyfime bakarım daha iyi.
Pringles ve hikayesini bir gün yazarım. Üzmez hiç.

eskisi gibi sevmediğimden mi yoksa o eski tatları olmadığından mı bilmiyorum pringles ve muadilleri olan kutu cipsler dışındakileri severek yiyemiyorum.

en son ne zaman cips yedim hatırlamıyorum bile, cips alışkanlığımı kaybettim sanırım. arada cipssel bir şeyler istediğimde lanet olası gong ballı hardallıya düşüyorum, düşüş o düşüş… sırf değişiklik olsun diye züber’in cipslerinden almıştım bi ara. değmez ama yeniyo… acılısı çok acı benim gibi yanından karabiber geçse acı diye ağlayan birine göre tabii…
IMG_1604.jpegbenim zaaflarım pringles sour cream & onion, çerezza peynir soğan + süt mısırı ve ruffles originals ve peynir soğan diyebiliriz. ruffles originals yedikten sonra dili uyuşturuyo ama bilemiyorum. en saçma bulduğum cips doritostur. 55 gün giyilmiş kirli çorap yemekten nasıl zevk alınıyor anlamış değilim… sevdiği bütün cipsler peynir soğan köylülüğünde olan biri olarak çorap kokusunu eleştirme tatlılığım <3
cheetos’un biftek ve soğan-yine mi ***- aromalı patates kızartması şeklindeki o güzel cipsi olsa da yesek, aklıma geldi. yok yere cips çektirdiniz canımızı. lays fırından serileri de güzel, demet evgar’a güvenim tam o hafif lezzet diyorsa hafiftir… sonuçta otlu…

edit: cipslerle anılarım gibi olmuş yazdıklarım djshj, konuya uzaklığıma bak… f/p ürünü arıyorsanız forumdaki mercimek cipsi tarifime bakabilirsiniz… tşk.

Son düzenleme:
Cips ile aram yoktur ancak tercih edecek olursam da aşağıdaki ikisini severim çünkü aşırı baharatlı ve ağır çeşitleri tüketemiyorum.

cheetos-firindan-fistikli.png
lays-firindan-yogurt-mevsim-yesillikli-96-gr-super-boy.jpg

lays baharatlı hoşuma gidiyor , kırmızı kırmızı

Bunu hatırlayanlar ajsjs yiyip yiyip hiçbir şey yememiş hissi uyandıran cips0EE6C8AA-C454-465C-B6A1-DF371A3BDB20.jpeg
Ruffles severdim ben artık yemiyorum. Şu fırındanın haşhaşlısı da güzeldi.

Cips yemeyi tercih etmiyorum ama tercih ettiğimde de son zamanlarda Lay's klasik yiyorum. İçerik olarak en kabul edilebilir olanı o gibi duruyor. Son dönemde yediğim en lezzetli cips Brets'in Jura peynirli olanı. Asla f/p bir ürün değil ama lezzet bakımından gayet tatmin edici.

bir cips sayılmasa da benzer atıştırmalık grubundan değerlendirilebilir diye düşündüm......... :emoji_x:bu bir tavsiye etmeme mesajıdır:emoji_x:

nutzz markasına ait şu patlamış mısır......... kesinlikle ve kesinlikle yenmemeli........ paketi açar açmaz iğrenç peynir kokusu yüzünüze çarpıyor........ hele o tat....... 3 ay buzdolabında kalmış çökelik tadı......... parmesanın ne işi var patlamış mısırda ya........ üstelik cips olmadığı halde bile pahalı (20tl)........ 1 kere aldım, verdiğim paraya üzüldüğüm için çöpe atmamıştım tabii yeğenlerim gelince yemişti :emoji_princess::emoji_star2:

05080026-e33e83.jpg

Geri