Cinsiyetsizlik projesi...

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Bir kemalist ile siyasal islamcıyı ortak noktada buluşturan bir çok mesele var aslında.Bir kemalist ile akpliyi aynı marşla hizaya sokabilir ve aynı hücum komutuyla devlet, vatan, tanrı, mülkiyet adına azınlıklara saldırtabilirsiniz. Nitekim homoseksüel bireylerde bunlardan nasibini almaktadır.Her ne kadar climax'ın ortak nokta dediği şey yukarda ki "komplo teorisi" ile alakalı olsada, durum böyledir.

(Videoyu izledim ve ona göre yorum yapacağım.)

Öncelikle çocukların aynı oyuncaklarla oynamasının ne gibi bir sakıncası var?
Kız bebek ile oynayan bir erkek çocuk ilerde gay mı olacak? Ya da araba ile oynayan bir kız çocuk ilerde lezbiyen mi?
Saçma sapan düşünceler.

Bende eşitlik ilkesi ile büyüdüm ve bunda hiçbir sakınca görmüyorum.

Erkek çocuğuna aç oğlum amcalara pipini göster, sen erkeksin kız kardeşinden üstünsün demektense; ona oda senin gibi, oda seninle aynı, oda insan kavramının öğretilmesinden yanayım. Aynı düşüncem kız çocukları içinde geçerli, erkek egemen bir toplumda korkmadan seslerini çıkarabilmeleri için bu şart.

Ayrıca ikiside çocuk, çocuk kavramı evrenseldir. Çocuğa çocuk demekte ne gibi bir sakınca var hala idrak edemedim.

Ah çocuğum böyle yetişirse kesin lgbt üyesi olur diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Cinsel tercih ayrıdır, eşit kavramlarla büyümek ayrı. Önce bu konuda bilinçlenin.

@Hüma cığım senin bahsettiğin ataerkil toplumun getirdiği,kız çocuklarını hor gören geleneksel kurallara, anlayışlara zaten hepimiz karşıyız. Burada anlatılmak istenen küçük yaşta çocukların cinsiyetlerine müdahale edilip, yaratıldığı cinsiyetin değiştirilmeye çalışılmasıdır. İnsanlığın devamını sağlamak açısından erkek ve kadın olarak farklı cinsiyetlerde yaratıldık fakat haklar konusunda tabiki eşitiz. Bu eşitliği ben erkek olayım, erkek kadın olsun diyerek cinsel saptırma yoluna gidilmesi psikolojik açıdan önce bizim ruh sağlığımızı, sonra da toplumun ahlaki değerlerini bozar. Gelecek nesillere bu haksızlığı yapmaya kimsenin hakkı yok.

Özendiğiniz Batı'nın hâlini görün şimdi. Pişmanlık için çok geç olmadan.

Pedagoji derneği diyor ki:

"Ruh sağlığı alanında yaşanan sorunları sınıflayan DSM-5’e göre bir çocukta aşağıda 8 maddenin 6’sı olduğunda cinsel kimliğinden hoşnut olmama durumundan söz edilebilmektedir.

4. Genelde karşı cinsin oynadığı oyuncakları, oyunları ya da etkinlikleri oynamayı çok ister.(Oyuncaklar cinsiyetsizdir. Sağlıklı cinsel kimlik gelişimi için çocukların karşıt cinsin oyuncaklarına da sahip olmaları gerekmektedir. Burada söz edilen karşıt cinsin oyuncakları ile yoğun ve uzun süreli oyunlardır.)

Cinsel kimlik sorunu yaşayan çocukların anneleri ile yapılan çalışmalarda annelerin psikopatoloji oranları çok yüksek bulunmaktadır. Bir çalışmada Cinsel Kimlik Bozukluğu tanısı konan erkek çocukların annelerinde %53 oranında depresyon ya da sınır kişilik bozukluğu saptanmıştır. Öte yandan babaların genellikle ilgisiz ve uzak ya da saldırgan oldukları görülmektedir."

Gelecek nesil bu olayı şüheda kavmi olarak anacak

Şüheda ipneliğe engel olmuş Allah’ın gücü yetmemiş ha şah Lut şu durumda kızlarını hibe etmiş sen ne yapmayı düşünüyorsun D :

Herkes görüşünü söylesin küfürsüz önemli değil ne dediği

Gene her olayda olduğu gibi Batı ve Siyonistler suçlu olarak lanse edilmiş. Oysa Türkiye ve diğer tüm İslam ülkelerinde vatandaş özgürce yaşasa şimdiye kadar gizli yaşadığı tüm olguların sayısı belki de Batı'dan daha fazla olur. Yani Türkiye ve benzeri ülkelerde Batı'da özgürce yaşananların tümü var ama ne yazikki gizli yaşıyorlar.

cd1b0df044c06b1efba1b671f44f4a42.jpg

gocuman büyük resmi görmüşsünüz yine. sizden de hiç kaçmıyor.

Geri