CinsiyetinizDen Memnun musunuz ?

Konu sahibi son olarak 4524 gün önce görüldü

• Evet

Kullanılan: 21 87.5%
  • Hayır

Kullanılan: 3 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    24

o nasıl soru öyle b.e soralım :D :D

Memnun olmasam ne olucak şu saatten sonra diyip evet diyorum ,iyiki...(:D )

bu nasil bi soru ya :D
millet konu acmak icin artik ne sorucagini sasirmis vaziyette :D

ölürsem gabrimeeee gelme istemeeeeem ölürseeeem gabrimeeee gelme gelme istemeeem istemem istemeeeem :zuha::zuha:

LaL herşey düz soru değil bazen makara etmekte lazım konu açmak için değil.

genelde cinsiyetimi seviyorum ama bazen fazla sorumluluk bidiğinde üzerime işler değişir

ben sizi anlamıyorum çokta güzel makaraya sarılacak konuyu beğenmiyorsunuz hayal gücünüz mü zayıfladı yoksa yaşlandınız mı

"abi kız olmak vardır aslında zengin koca bul kurtul" diyerekten perdeyi açıyorum

genelde cinsiyetimi seviyorum ama bazen fazla sorumluluk bidiğinde üzerime işler değişir

ben sizi anlamıyorum çokta güzel makaraya sarılacak konuyu beğenmiyorsunuz hayal gücünüz mü zayıfladı yoksa yaşlandınız mı

"abi kız olmak vardır aslında zengin koca bul kurtul" diyerekten perdeyi açıyorum

yok zaten konuyla hiç bir sorunumuz yokta gece vakti böyle bir konunun açılması herkesi şaşırttı :D

Şükür ki erkek olarak gelmişim dünyaya, yoksa yoksa vay erkeklerin haline...:D:D

yok zaten konuyla hiç bir sorunumuz yokta gece vakti böyle bir konunun açılması herkesi şaşırttı :D

dostum şaşıranların bazıları abuk sabuk tepkiler vermişlerde onlara diyorum yani konu güzel bakış açısı güzel ama anlayış ters

Geri