Cinsiyet Değiştiren Adam, "Mükemmel" Görünmek için 220 Bin Lira Harcadı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
İtalya'da cinsiyet değiştiren adam, eşinin de desteğiyle "mükemmel" gözükmek için plastik cerrahiye 219 bin 959 TL harcadı.

İtalya'da cinsiyet değiştiren 56 yaşındaki Fulvia Pellegrino, "mükemmel" gözükmek uğruna plastik cerrahiye 50 bin pound (219.959.00 TL) harcadı. Pellegrino "mükemmel" görünene kadar durmayacağını söylüyor.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ

İtalyan Pellegrino, karısı Marisa Altare'nin desteğiyle elmacık kemiği ile dudak, liposakşın (yağ aldırma) ve göğüs implantları yaptırdı.
cinsiyet-degistiren-adam-mukemmel-gorunmek-8037467_533_m.jpg

"BEDENİMLE BARIŞIK DEĞİLİM"

Pellegrino, mükemmel yüze ve bedene sahip olmak için daha fazla ameliyat yaptırmayı da planlıyor. "+18 filmlerin yıldızı Allanah Starr gibi görünmek istiyorum. Plastik cerrahi benim için bir bağımlılık değil. Ama benim gibilerin buna ihtiyacı var. Bedenimle barışık değilim zira mükemmel değil." diyor.
cinsiyet-degistiren-adam-mukemmel-gorunmek-8037467_9763_m.jpg

ŞİMDİ İKİ KIZ KARDEŞ GİBİLER

Şimdi evli bir çiftten ziyade iki kız kardeş gibi görünseler de Altare eşini destekliyor.
Fulvia kadın olmak istediğini 15 yaşında keşfetmiş olsa da babası çok dindar olduğundan duygularını kendisine saklamış.

"BABAM ÇOK DİNDARDI"

"Dar görüşlü ve çok dindar ailemle birlikte yaşıyordum. Babam bunu asla kabul etmeyeceğinden bu konuyu ona açamadım." diyor.
cinsiyet-degistiren-adam-mukemmel-gorunmek-8037467_5617_m.jpg

Kaynak: thesun.co.uk

Tövbestağf. Beni bile imana getirtecek =/

220 bin lirayla direkt yüz nakli yapsa daha iyi olabilirdi =/

Geri